Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Käsitöö
külmetavad käed...
 
murumemm 29. november 2016, kl 18.18
Milline lõng on parem kindalõngaks kas maavillane(turul müüdav) või poes müüdav meriino villane.Käega katsudes tunduvad muist lõngu käes kuidagi külmad ja libedad...voodriga nahkkinnastes minul talvel käed külmetavad, ehki tuul läbi ei puhu, on kätes ikkagi külmatunne..Alpakasegusid ei taha kuna need kuluvad käes topiliseks...
 
nafta 29. november 2016, kl 19.49
osta moodsad fliissõrmikud
 
just 29. november 2016, kl 20.34
sea sammud kalatarvete poodi ja osta sealt. mina sain voodriga, kootud sõrmikud, peopesaosad väljast nahast. kenad sõrmikud,enam käed ei külmeta.
 
maana 29. november 2016, kl 23.22
Osta kahekihilised kindad ja eelista maavillast. Tegelikult on iga naturaalne lõng soe, aga oluline on ka koetihedus. Kui on ikka suure paksu vardaga kootud, siis puhub tuul kindast läbi ja kinnas kulub kiirelt. Kude peab olema tihe. Kirjatud kude on eriti soe. Ja vana tõde on,et kihid hoiavad sooja. Eesti käsitöötalud teevad päris palju kahekihilisi kindaid, valikut on.
 
külmetavad käed 30. november 2016, kl 06.13
kahjuks flisi üldse kanda ei saa, tõmbab ihu niiskeks-higiseks kuid sooja ei anna.Tean et kunagi ammu ema kudus mulle 1 paari labakuid , mis olid maavillane lambahall kokkukootud mohääriga. Nendes mäletan et käed kunagi ei külmetanud...
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!