Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Käsitöö
titemüts
 
Mari... 10. detsember 2016, kl 12.26
jõuluks sooviti 1,5a kaksitule kingiks 2 talvemütsi (kootud), küsimusele missugust, vastati et(küll ise tead)aga vot nüüd ongi ,nii et ei tea...Tegu on siis sega-paariga.Milline siis ikka on õige kas lõuaalt seotav või lahtiselt pähe torgatav tutikas, mis alati üles kerkib...
 
?? 10. detsember 2016, kl 12.30
ja sa tõsimeeli mõtled nüüd, et keegi siit foorumist teab sulle öelda, missuguseid mütse see soovija just õigeks peab? Minu tuttavate hulgas on piisavalt nii neid, kes tunnistavad ainult nn.tutikaid kui ka neid, kes ei pane sellist kunagi lapsele pähe just põhjusel, et lapse kõrvad on siis kogu aeg paljad. Kuhu kategoorijasse sinu tuttav kuulub, seda peaks vaatama kohvipaksult või klaaskuulilt? Sa ilmselt peaks minema hoopis müstika nurgakesse, seal liigub selgeltnägijaid.
 
viimasele... 10. detsember 2016, kl 19.48
ah-aah, tänan ammendava vastuse eest, oli väga sisu tihe ja arendav vastus...
 
klausiina 10. detsember 2016, kl 21.15
Loomulikult peab nii väikesel lapsel olema lõua alt kinnituv müts - paelte asemel võib olla ka trukiga lapats, samuti võib olla tegemist n-ö kaelusmütsiga, ehkki mõned neist ei istu hästi.

Soovitan näiteks: eesti disain - Villapai toode "käsitsi kootud müts voodriga".
 
vanaema 13. detsember 2016, kl 10.45
Mine garnstudio.com lehele. Sealt peaks ideid saama.Minu kogemus näitab, et nii väikesele sobib talvemütsiks nn. tuukrimüts.
 
viimasele 14. detsember 2016, kl 14.47
tänan soovituse eest. Küsimus tuli sellest et esimrse "titemütsi" kudusin 35++ aastat tagasi oma pojale, sellise tume halli ümber näokese värvilise sikk-saki mustriga, kurgu alt ülekäigu ja nööpidega.Panin selle siis aasta plussile pähe ja kohe kargas, muulasest naabritädi vuntsi, kinni, et miks poisile tüdrukute mütsi pähe panen? Siit otsisin tegelikkuses rohkem ideed, et milline peaks olema tänapäeval 1 titemüts,kuna tänavapildis on aina näha "lötakaid -hõredaid-tutikaid" mis kohe-kohe ise peast ära joosta tahavad.Kahjuks pean kahetsusega nentima, et sel sügisel , poja sõpradele kudunud 2 vesti(1kirjukoes-ilma "steekidetatta" ja teine pakmikkoes+ veel miskit kümmekond paari labakuid)Aga nüüd peaks vist tõesti minema piiluma mujale
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!