Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Käsitöö
Autoriõigused
 
kysija 22. detsember 2016, kl 10.43
Kas Leili Reiman on teadlik, et tema "Pitsilised koekirjad" , sinise kaanega, venekeelne väljaanne on täna välja pandud venekeelsele saidile, www.passionforum.ru. raamat on sinna ilmutatud A-O-ni
 
siil 22. detsember 2016, kl 10.50
rahune maha, ega Leili neid koekirju ka välja mõelnud, tema kogus raamatusse jälle teiste loomingu.
Käsitööga on üldse nii, et see on praktiliselt kollektiivne looming- iga asja looja paneb sellesse ju kõige varem loodu osakesi.
 
siilile 22. detsember 2016, kl 11.09
ei rahune maha, kogu nn-liidule ei pea olema eesti-kultuuripärand olema tasuta netist kättesaadav.Venelane maksku autoriõigused ära ja trükkigu ise. Tasuta lõunaid enam ei ole
 
skd 22. detsember 2016, kl 14.39
Eesti ega Euroopa Liidu seadused ei kehti Venemaal. Ma ei oska öelda, mida ütlevad Venemaa seadused autoriõiguse kaitse kohta, aga kui oled sellest huvitatud, siis googelda ja kui selline tegu on Venemaal karistatav, siis pead oma avastusest Venemaa võime teavitama.
 
ehh 02. jaanuar 2017, kl 19.34
Kahjuks on lisasks tema raamatule sama saatus tabanud ka praeguseid teoeid. Tegijad võitlevad, aga nagu lohe - ühe lööd maha, kolm kasvab asemele. Ja tihti on need teoste ülespanijad meie oma inimesed.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!