Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Käsitöö
kindad
 
äppukas 15. jaanuar 2017, kl 09.46
Kuidas viimistlete valmis kootud kindaid?Kas aitab ainult läbi märja lapi aurutamisest või peaks ka natuke kokku uhtuma, et muuta kinnast enam tuult pidavamaks? Ja lõpuks kui jämedat varrast kasutate 8/2 lõngast kudumiseks? Kas 2-3mm varras selliste kinnaste kudumiseks jämedaks ei jää?
 
tiinamarii 16. jaanuar 2017, kl 12.18
palju variante, aga just praegu teen kingiks, niiet aktuaalne ja teema pakub huvi;
randme alati peenikeste varrastega ei tea nr sest vanaema nõuk aegsed, aga väga peenikesed, labale vahetan siis vastavalt lõngale nati jämedamad ja kui sõrmikud siis sõrmed jälle nende peentega; kui lõngaotsad pistetud jätan kinda pahempidi ja aurutan, ümberpöörates jääb kinnas kohev ja loomulik, pole rohkem midagi mässanud, aga nüüd ootan huviga veel varaiante
 
äppukas 16. jaanuar 2017, kl 12.45
ma nüüd viimaks lasin raasiku lõngast kindad pesumasinast läbi, jäid kuidagi mõnusamad ja pehmemad, tõsi et kudusin seekord lausa 8/2 aga 1,5mm vardaga, minule igatahes meeldisid rohkem kui aurutatud kindad. Tõsi on ka see et kudusin lausa lambahallist ja valgest kokku, peale pesumasinat mina küll karedust kusagilt ei leidnud.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!