Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Käsitöö
materjal kangastelgedele
 
algaja 14. veebruar 2017, kl 17.45
Tere!

Oleks vaja materjali kangastelgedel/raamil kudumiseks. Kus müüakse selliseid tootmisjääke? Tänan isikuid, kes jagavad infot.
 
Ell. 14. veebruar 2017, kl 20.10
Tere!
Minu teada saab Türi Vaiba poest seda soodsalt. On vihtides ja ka poolituna. Poolid kaaluvad umbes 700 grammi. Värvivalik on päris suur. Eelmise aasta lõpus oli poolisel oleva materjali kilohind 3.50. Vihtides oli odavam. Osa vihtidel, mida nad kohapeal koovad, oli kilohind vist??? 10 eurot. Tänavuse aasta hinda ei tea, pole poodi sattunud.
Neil on ka vist koduleht täitsa olemas.
 
Ole julge 18. veebruar 2017, kl 23.50
Ja uuri kas rõivatootmisega tegelevate ettvõtete käest on võimalik saada kanga ultusääri, see puhas prügikasti kaup ja ehk on mõni ettevõte kes soovib seda loovutada headel eesmärkidel. Vajadusel saad ribad ise lõigata endale sobivasse laiusesse.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!