Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Käsitöö
vesti kudumine
 
kirju 25. veebruar 2017, kl 10.11
Õpetage mind, kogemustega kudujad, kuidas koote vestile ääri? Kas kohe külge või õmblete hiljem külge? Kas ühekordsed või topelt? Või koote külge laiema ning keerate tagasi? Kui nii, siis kas kinnitate pahemale või pealepoole? Vest on kootud, vaja ääred teha. Kaelus kolmnurkne. Ise arvan, et kahekordne oleks ilusam. Kuidas teie arvate?
 
seda et 25. veebruar 2017, kl 12.49
mina olen nii laisk kuduja , et ei viitsi hakata üksiti kante külge kuduma, koon kohe külge, korjates silmused koeservast otse, ringkoe vardale, alustan korjamist õla-õmblusest.Minule meeldivad 1x kordsed kandid, kandilõngale mulle meeldib lisaks panna abilõng, jääb paremini hoidma...ka tahan mina kantidele peenemaid vardaid..
 
seda et 25. veebruar 2017, kl 12.54
unustasin öelda et V- kaeluse puhul on hea teha kahandus ette 2 parempidi-kokku+ 1parem vahele+2 parempidi kokku
 
??? 26. veebruar 2017, kl 11.52
Kus nüüd kõik suured kudujad on,et ühtki tarka õpetust ei tule? Ainult "seda et" julges sõna võtta...
 
kirju´le 26. veebruar 2017, kl 22.02
Kui sa tõesti vesti oleksid kudunud, küllap siis ka oskaksid ise ääred kududa. Aga selline kirjapilt teema tõstatamisel tuleb tuttav ette... Mõnel on igav, võib ju rääkida millest iganes... miks ka mitte?
 
viimasele 27. veebruar 2017, kl 12.56
Vest on kootud ja ääredki tehtud, ei saa siin loota kellelegi. Kudusin nagu neid ennegi teinud olen, kohe külge ja ühekordse sooniku. Palun vabandust, et julgesin teadjamate arvamust küsida.
 
teema algatajale 27. veebruar 2017, kl 17.41
Kuis siis nii ? Palusid abi, millised soonikud sa võiksid oma valmis vestile külge kududa ja nüüd ütled, et kudusid ääred hoopis kohe külge. Oli ju tunda, et tegelikult ei vaja sa nõuannet.
 
Vaatan 27. veebruar 2017, kl 18.44
http://arhiiv.err.ee/vaata/longakera-13

olen õppinud, vaadanud You Tube'st ja Tiina Meeri seletustest.
 
??? 28. veebruar 2017, kl 07.05
Huvitav miks see Käsitööfoorum siin Delfi Naistekas nii mürgiseks muutub? Üks kõik mida siit ei küsiks, mürk ja sapp lendab, kogu aeg üle pea, valimatult kõigile... Ei tea kas käsitöö teeb naised nii sappiseks?
 
teema algataja 01. märts 2017, kl 09.59
Olen oma elus mitmeid veste kudunud ja ääred ikka kohe külge kudunud või heegeldanud. Iga kord mõtlen, et saaks ju ka teisiti kusjuures olen näinud väga ilusasti tehtud kahekordseid ääri. Endal aga kogemus puudub. Seepärast arvasingi, et üks foorum ongi ju mõeldud selle jaoks, et küsida ja mõtteid vahetada. Siit aga ilmselt ei saa muud kui ainult sõimata. Miks üldse vastata, kui te pole asjast huvitatud? Nüüd aga aitäh neile, kes kaasa mõtlesid ja paneme teema lukku, vest on juba kandjale üle antud.
 
Davide 09. märts 2017, kl 17.32
Jaah--mina olen ka õppinud seal Tiina Meeri juures käsitööd!!!OIH küll oli hää õpetaja...
Aga nüüd---ka mina oskan tegelikult kududa ja heegeldada tänu temale...
OOHHH!!!Kõik tahavad ju osata kududa eksju!!!Ja veel heegeldadagi vahel!!!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!