Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Käsitöö
Klapiga kinnas
 
äppukas 24. juuni 2017, kl 09.38
Küsimus siis targematele , et kui koote klapiga kinnast, siis kuidas kinnitate klapi peale? kui kinnas on sõrmedeni kootud, kas korjate silmused kohe vardale või koote klapi eraldi "kindana" ja hiljem silmate põhiosale peale? Palun puust ja punaseks... Head Jaanipäeva vastajale...ja palju vihma ka...
 
niimoodi 26. juuni 2017, kl 10.44
Kood sõrmed vajaliku pikkuseni, otsi sõrmiku moodi ei lõpeta vaid kood enne lõpetuse, et nad jääks nagu torud. Korjad klapi jaoks silmad kinda seljalt üles, peopesa poolt lood vajaliku arvu uusi silmi ja kood klapi külge.
 
äppukas 26. juuni 2017, kl 15.24
aitäh vastajale! Ise mõtlesin ja mõtlesin aga ära ei tabanud,et kas korjata silmad üles või silmata hiljem külge.... eks ta üks paras ristiko ole...
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!