Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Käsitöö
Käsitsi meisterdatud Kingituse ideed
 
Inxxumoodikunst 19. jaanuar 2018, kl 10.16
Hiljuti osteti minu käest kristallipuu kingituseks ja see tekitas mõtte, et ehk võiks siis juurde teha ja ka inimestele rohkem näidata. Motivatsiooni tõstis ka muidugi see, et ostuga oldi päris rahul :)

Lisan siia kodulehe aadressi, kuhu olen jõudnud suurema osa oma tehtud töödest lisada. Samuti saab ka tellida ja valida nii suurust kui värvi.

www.inxxumoodikunst.ee

See ka veel, et kodukal ei ole selliseid pilte, mille oleksin ise kusagilt alla laadinud. Enamus pilte on need, mille olen kas joonistanud v maalinud v meisterdanud. Mis veel on võõrad pildid, on kodulehe disainiga kaasa tulnud.. aga neid asendan ka jõudumööda omatehtud piltide v toodetega :)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!