Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Käsitöö
Masinal kootud pihikseelik?
 
kysija 14. aprill 2018, kl 07.09
Vanal emal mõlgub juba pikemat aega meeles mõte masinal kootud pihikseelikust.Oleks vaja S-M suurust, oleks tore kui oleks 2x värviline.Kus kohast sellist asjandust leida võiks? Palju selline maksta võiks? Hiinakaid ostma ei ole nõus, kuna need on 1x kasutusega. Ema on vana 80+ ja soov on tal kindel selline asjandus omandada, kuna "nõukaajal" oli teeninduskombinaadist seline asjandus tellitud. Kas keegi siin käijatest oskaks öelda palju selline asjandus maksta võiks?
 
kysija 14. aprill 2018, kl 17.09
ja kuhu siis nüüd kõik teenuse pakkujad kadunud on ?Tellida tahaks vanaemale masinal kootud pihikseelikut, aga mitte ühtki teenuse pakkujat ei tule enam nähtavale..... peab vist hakkama ise käsitsi kuduma....
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!