Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Käsitöö
Padjapüürid
 
??? 27. oktoober 2018, kl 08.46
Leidsin Abakhanist ilusat sitsi-laadset peaaegu puuvillast kangast, millest tahaks teha lastele padjapüüre. Kuidas oleks õigem teha kas topelt õmblusega või aitab ka ainult sik-sak äärestusest, endal overlock puudub...Kangas ise ei ole täis puuvillane, on miskit tõugu 80%puuvilla+20%polyestrit, ja hästi õhuke...Kas peaks kindlasti tegema nööpidega või ajab asja ära ka lihtsalt ülekäiguga padjapüür?Tulevane omanik (2,0 a.) "mehe-hakatis" ise valis korvist sellise riidetüki....Kui suur peaks tulema ülekäik (cm-tes) Ehk keegi viitsib muljetada nädalalõpus..
 
Olja 27. oktoober 2018, kl 16.22
Mina õmblen paremalt poolt kokku, siis keeran ringi ja õmblen vasakult poolt õmbluse nii, et jääb puhas pööratud õmblus. Ei oska õigeid mõisteid öelda.
Sik-sakiga jääb sageli pestes kole see sisemine pool.
Ise olen laisk ja kinnisele õmblen paelad, mis seon lipsu. Teen püüri tiba suurema kui vaja.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!