Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Käsitöö
Soovisin minna suusatama nädalavahetusel, aga oli -25 :( Seetõttu oli valik kas mitte midagi teha või tegeleda käsitööga.. Valisin viimase, see oli mõnus ja ei kahetse üldse! :)
 
Ropp Raivo 10. jaanuar 2024, kl 01.22
Tere! Olen elus. Kas Te sporti ka ikka teete? Mina täna näituseks (ikka lugesite viimase sõna teist poolt) suksutamas. Oi, vabandust - ikka suusatamas.

Ja pärastlõunal oli kavas veel sporti - tahtsin teha tuttava naisterahva juures pucci purskeid (see on selline uuekooli Itaalia harjutus), ent ta ei saanud tulla millegipärast.

Seetõttu tegin treeningkavva muudatused ja järgisin individuaalkava ning tegin käega mõned “kiired lahtilöögid”, kui saite aru.
 
Mundzu 20. aprill 2024, kl 02.56
Ei saanud millestki hästi aru. Kas saaksite panna mõned näidisvidjod kah palun? Et kuidas need, vabandust -purshked- käivad?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!