Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Käsitöö
rumal küsimus õmblusmassinast
 
õmblusmasinist 06. november 2007, kl 12.21
na vaat mina siis algaja õmblusmasina kasutaja - õigemini pole ma seda kunagi eriti usinalt kasutanud ;) mulle tundub, et õmmeldes jääb õmbluse alumine niit pisut lõdvaks - kustkohast ma seda reguleerima peaksin, mis nupust - rumal küsimus ehk. masin pärit vene ajast ja pole ühtki õpetus mul kah :)
 
asjalik naine 06. november 2007, kl 12.28
pooli pesa küljes väike kruvike, keera seda veidi tugevamaks
 
õmblusmasinist 06. november 2007, kl 12.36
aitüma - proovin ära :)
 
mu 06. november 2007, kl 20.33
meelest on ülemine niit lõtv, kui alumine õmblus vedel jääb.
 
õps 10. november 2007, kl 00.51
Tavaliselt on probleem ülemise niidi pinges, see on kas liiga tugev või liiga nõrk. Keera surveketaste regulaatorit ja proovi kummale poole keerates õmblus ilusamaks läheb. Tavaliselt poolipesa kruvi ei reguleerita aga veneaegsete puhul võib seda ette tulla, kui ta ikka silmnähtavalt logiseb, keera veits kinni aga keskendu rohkem ülemise niidi pingele. NB! Kontrolli üle kas sa ülemise niidi panid õigesti peale ja pooli õigetpidi sisse! EDU!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!