Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Käsitöö
Purgid 2-3 l. -mida huvitavat nendest teha ?
 
annekas 06. november 2007, kl 21.44
Hirmus palju tyhje purke - tahaks neid dekoreerida kuid möistus otsas.Möte oleks jöulu nänni sinna panna,näit.piparkooke ,mandariine jne.Ehk sobib ka kinkida vöi mida meelt olete ? :)
 
sahistaja 06. november 2007, kl 22.23
kuna lihtne ja karge valge on alati ilus, siis miks mitte panna purki lihtsalt punt valgeid pikki küünlaid, nööriga kinniseotult või kotiriidest "mütsike" kaaneks peal. madalamaid purke saab kasutada küünlalaternatena - eriti õues ja pimedas :) valgus särab ikka armsalt
 
merle 07. november 2007, kl 10.55
võib ju klaasivärvidega kaunistuseks midagi peale maalida ja siis kasutada kuivainete vms hoidmiseks.
 
huvitab 07. november 2007, kl 17.50
palju klaasivärvid maksavad ja kust neid saada? kas need kuivavad ise ära s.t et ei pea kuumutama?

kuivainete hoidmiseks on kaasi ka ju vaja. on keegi näinud selliseid ilusaid kuskil müügil?
 
isetegija 08. november 2007, kl 10.14
Kui on keeratava kaanega purk, siis olen värvinud klaasivärvidega üle (need,mis on vitraaZi tegemiseks , mul Vitrail ) Kuidas aga tavalisele kolmesele purgile ilusat kaant saada? Variant on riidest müts kaane peale.
 
kurgisoolaja 09. november 2007, kl 01.36
mina kasutan oma 3l purke kurkide soolamiseks, üle mul neid küll pole, et neid veel kinkida.

aga siit ka küsimus, kas tänapäeval veel müüakse üldse midagi 3l purkides. vanad purgid mul veel vene ajast alles. aga kui nad juhtuvad katki minema, kas saan kusagilt uusi asemele???
 
regina 10. november 2007, kl 19.11
to kurgisoolaja
Olen paar korda näinud väikestes keldripoodides õunamahla ja marineeritud kurke 3-liitristes purkides, aga harva. Loodan, et need muidugi pole vene ajast jäänud :)
 
nimi 12. november 2007, kl 18.44
Mina võtaks sutsu pva-d, lisaks natsa vett, siis lõikaks imekenast salvrätist mõnusaid pilte ja pintsliga kleebitaks need purgile-päris kenasti saab dekoreeritud.
1. nipp veel--tualettpaber, salvrätt ja muu selline -võtad veepritsi ja hakkad tualettpaberit purgile ümber panema ja niisutad seda pidevalt veega-niimitu kihti paned kui süda kutsub ja muudkui patsutad, et õhumulle ei jääks ja töö kaunis oleks. Kuivades lisad sinna pva liimiga mida iganes peale:)
Jõudu tööle!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!