Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Käsitöö
Jöulupärjad ustele
 
annekas 06. november 2007, kl 21.47
sorry ,sattusin hoogu ja muudkui kysin.Kes ise teinud pärgi ?Millest tegite ja äkki jagate ka öppetusi?Muidugi ei pahanda kui lausa kuskil näha oleks .Blogi lehekyljel vöi...tänud
 
una 06. november 2007, kl 22.38
Olen teinud nii - ajalehest teen rõnga ja seon paelaga, siis mässin ümber õled ja seon taas paelaga kinni, sügisel saab igalt koristatud põllult õlgi. Rõngas peab jääma tugev, siis viimasel ajal olen teinud männiokstega, need ei pudene nii ruttu ja asun katma alusrõngast, teen väikesed pundid ja nüüd seon juba traadiga, kasutan peenikest mähisetraati.Et jääks kirevam, kasutan kuiviseid, linte, võib ka müügil olevaid kaunistusi, tööd natuke on, aga elav asi.
 
kolla 06. november 2007, kl 23.18
ma ka ajalehe nutsust teinud ja ümber siis kas kuuse või männioksi kinnitanud.
 
tupsuke56 07. november 2007, kl 11.26
olen teinud põhust pärja aluse teen, väikesed pundid ja seon traadiga,kasutan spetsiaalselt lillepoodides kasutatavat traati ,lisan igasugu vidinaid .Sel aastal kavatsen kuivatatud nännist teha pärja ,pilte veel pole
 
isetegija 08. november 2007, kl 10.08
Pärjaaluse võib teha jah kas ajalehest, jõupaberist vms. Kuid siis kui pärg jääb õueuksele on asi eriti lihtne. Olen kuuse, männi või kadakaoksad lihtsalt tumedama niidiga ümber aluse kerinud kinni. Kõige ilusam jääb muidugi veel samblast, mille samuti niidiga kerin ümber. Niit vajub sambla sisse ja ei jää näha. Saab kiirelt ja mugavalt. Pea kõik kaunistused-lisandid pärjale liimin liimipüstoliga. Käbid, pähklid ,lilleõied, lipsud,pärlidjm.
 
juta 09. november 2007, kl 13.29
Olen teinud smblast ja smblikest.Eriti ilus on alpi põdrasamblik sellised hallid tupsukesed. Seon rõnga külge traadiga kui ta on märg ja elastne, (kui ära kuivab on õrn ja kipub pudenema). kaunistuseks panen marjadega pohlaoksi või punaseid pärleid.Ilus on ka käbidest pärg, on müügil vahtplastist pärjapõhjad. Sinna külge saab liimipüstoliga tihedalt üksteise kõrvale panna männikäbid, kaunistuseks punased lindid ja lipsukesed.
 
jõulupipi 09. november 2007, kl 23.32
Kust sellist liimipüstolit saab?
 
kolaja 10. november 2007, kl 10.07
Liimipüstolid müügil Novaluxis, Koduextras, ehitusmaterjalide kauplustes ja vahel ka mõnedes liilekauplustes, sealsamas ka liimipulgad.
 
yx 10. november 2007, kl 12.36
palju häid ideid ja näpud juba sügelevad, aga andke nõu - kuidas pärga/kaunistust uksele kinnitada, kui peremees ei luba ilusale puituksele ühtegi jäävat kahjustust tekitada?
 
ise tegin 18. november 2007, kl 21.46
eelmisel aastal nii: katsin õlgedest pärja kunstrooside, väikeste kuulide ja kaneelikoortega, mitu erinevat pärga mitut erinevat värvi, valgete roosidega, tumepunastega ja kuulid vastavalt sobilikud sinna juurde. Väga romantiline :) Kasutasin liimipüstolit ja välisuksele kinnitasin spets oasise rohelise kahepoolse teibiga, püsis ka 30 kraadise külmaga, aga liimi jälg jäi nii pika aja peale küll järele, tuli pärast ettevaatlikult ära puhastada.
 
ohhike 19. november 2007, kl 15.15
Mina kinnitasin läbipaistva niidiga, lõin ukse üles serva naela, sinna mis piida vahele jääb,(peab päris sisse lööma muidu segab ukse sulgemist) ja niit külge ja valmis.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!