Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Käsitöö
Lihtsa koti õmblemise teenust:)
 
idee 07. november 2007, kl 02.11
Tahaksin omale üsna lihtsa kujuga ja ilmselt väga lihtsalt õmmeldavat kotti (vt. linki), ning oleks jube kihvt, kui suudaksin seda ise õmmelda - olen igasugu õpetusi netist vaadanud, kuid no on olemas inimesi, kes ei saa protsessi nägemata mitte kuidagi asja valmistamise loogikast aru:)
Tekkis selline mõte: aga heameelega ju maksaks kellelegi koti õmblemise eest, kui ta laseks mul õmblemist pealt vaadata, ning aeg-ajalt mõnele "Oih, kuidas see nüüd selleks muundus?!" repliigile selgitusega reageerida:)
Kotil peaks olema üks sisetasku, mis avaneks tõmblukuga väljastpoolt, ning peaks olema ka vooderdatud seest. Pealt ka tõmblukuga.
Mis arvate?

http://www.adorablebabygifts.com/adorable_products/gifts/toille_diaperbag_pk_l.jpg
 
a 08. november 2007, kl 12.59
pöördu sinna: isetegija.net
kindlasti aidatakse
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!