Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Käsitöö
aidake osta õmblusmasinat
 
tigekala 07. november 2007, kl 14.22
palun aidake osta õmblusmasinat. olen kord kuus õmbleja, teen pikki sirgeid õmblusi kõveralt ehk siis voodilinu, tekikotte, padjapüüre. midagi keerulisemat kui taskurätikunurk ei julge ma ette võtta, seega olen väga vähenõudlik kasutaja. päris sitanikerdist ka ei taha, aga peaks olema selline lihtne masin. raskematest funktsioonidest võiks olemas olla nööpaugupiste, muud ei ole nii olulised. peaasi, et mitme erineva pikkusega tavalist pistet, siksakki ja tagasiõmblust teeks.

palun soovitusi targematelt!
 
resume 07. november 2007, kl 15.34
Tänapäeval teevad kõik masinad neid sinu poolt nimetatud pisteid. Mine poodi, kus müüakse õmblusmasinaid ja palu müüjal endale mõnd tutvustada. Teed tema juhendamisel kõik operatsioonid läbi ja saadki õmblusmasina omanikuks.
 
Massin suristab 07. november 2007, kl 16.29
Quellest tonnase Privilegiga super rahul :)
 
ma 07. november 2007, kl 18.08
ka Quelle omaga väga rahul, just see sooduka oma, aga teised Privilegid ka asjalikud, tuttav ostis teistsuguse, ka hea. Ma õmblen rohkem kui kord kuus ja pettunud pole.
 
Elna 07. november 2007, kl 23.17
Mina soovitaks Elna masinaid, need ei ole erinevalt odavast kataloogikaubast plastmassist sisuga. Elna masinaid müüakse näiteks Nõelasilma kaupluses Paldiski mnt 125.
 
tipa 08. november 2007, kl 13.26
kui võimalus tallinna poodi minna siis soovitan pärnu mnt-l abakhani vastas olevat poodi- seal õmblejad ise müüaks ja seal igas hinnaklassis ja igasuguste võimalustega masinaid- teavad kindlasti head asja soovitada- 5-6000 eest saab juba väga hea masina.

ise ostsin pea 2 a tagasi husqvarna mudeli (750 vist) mis maksis 14 000 ja olen hüper-super rahul- tahaks juba kobedamatki- õppisin sealseid erinevaid funkstioone kasutama ja üli rahul - mul on vist mingi 40 erinevat tikandit (6 mm laiad) - saab väga ilusasti lina ja padjapüüride ääri kaunistada.
 
LyAnn 08. november 2007, kl 15.08
Soovitaks Brothersi firma masinaid. On omal , vennanaisel ja ka õmbluskoolis kunagi olid. Väga vastupidavad ja võimalik erineva paksusega materjale õmmelda.
Hind oli kuskil 5000 kandis. Saab teha tavalisi sirgeid õmblusi ntx tekikotid, linad jne. Ema parandab vendadel pakse tööriideid ja saan ka mina oma riideid seal õmmelda mingit probleemi ei ole.

Teisel vennal on Singeri uus elektrimasin ja nuta või naera aga midagi ei õmble ja koguaeg probleemid. Isegi lapse käsitöötunnis vajalikke asju ei saa taga tehtud muudest asjadest rääkimata.
 
Eva 09. november 2007, kl 15.09
Mina jälle ostsin aasta tagasi Karnaluksist (Laulupeo tänaval, hulgimüük, tuleb ette helistada) Soome õmblusmasina Eva. Seda ostavad vist meie koolid. Lollikindel, piisvalt operatsioone, aga mitte liiga palju. Maksis 4200 krooni, aga odavamaid ja veel lihtsamaid oli ka. Olen väga rahul.
 
õps 10. november 2007, kl 00.24
Kui sa tingimatta osta tahad, siis soovitan Husqvarnat - täiesti lollikindel masin ja lihtne! Vali selline, millel mingeid imefunktsioone juures pole ja tuleb hind ka suht normaalne, väga vastupidav. Aga teisest küljest, kui sa õmbled suht vähe ja lihtsaid õmblusi, äkki tasuks mõelda kasutatud masina peale (õmblusmasin pole siiski auto, et paar aastat vana ja tuleb uuema mudeli vastu välja vahetada) Endal kodus 20 aastat vana vene Podolsk - ainuke mis ta vajab on pisut armastust ja masinaõli, õmbleb arä ka joped!!!
 
Evelin 11. november 2007, kl 13.13
Mul on ka brother. Olen väga rahul, sest hästi nutikas masin on. Muidu olin täitsa algaja, aga nende võimalustega tahad muudkui proovida erinevaid asju. Nüüd juba teen päris keerulisi rõivesemeid.
 
Elna 2 11. november 2007, kl 16.05
ma oskan ka soovitada elna masinat. ostsin samuti nõelasilma poest, hind oli 3-4 aastat tagasi umbes 4500.
siiani on tõrgeteta töötanud.
brotheri kodumasinad kipuvad kiirel õmblemisel üle kuumenema.
 
eleanor 11. november 2007, kl 17.06
Eva peaks minuteada itaallane olema?
 
kiki 12. november 2007, kl 09.40
otsin ka masinat, nimelt on praegu samuti vana Podolsk, aga kuna riided on järjest enam stretšid, siis oleks sellist vaja , mis ka sellel kenad =venivad õmblused teeks
 
jaana 14. november 2007, kl 21.13
kui sa nii vähe õmbled, siis tasub osta vast ka odavam masin. sel juhul ei soovita ma kindlasti brother`i masinat. selles hinnaklassis on need väga kehvad. ise ostsin lolli peaga ja kahetsesin väga. odav õmblusmasin on väga hea husqvarnal. lollikindel ja lihtne. ei pea pidevalt õlitama ega muid võlutrikke tegema. öeldakse küll, et asi pole masinas, vaid ikka õmblejas, aga minu kogemused näitavad, et odava brotheriga ei saa keegi õmmeldud.
 
gia 16. november 2007, kl 19.03
kui pole juba lootusetult hilja, siis soovitan soojalt husqvarna`t. endal kodus neid tükki 3 (õmblus, overlock ja tikkimis-õmblus). kõige vanem 6a. käis eelmine aasta 250.-eek`i hoolduses. ei pea õlitama, võtad kapist, paned lauale ja lase aga masinal vurada. kui õmblused otseks saad, võimalik juurde muretseda igasugu lisasid.
tln. pärnu mnt poodi soovitan. OÜ Ruffler, Pärnu mnt.76,
tel 641 80 11. käi ka husqvarna kodukal

http://www.husqvarnaviking.com
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!