Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Käsitöö
Väga palun abi õmblejatelt!
 
Kiire 16. november 2007, kl 15.05
Kiiremas korras oleks vaja muretseda õmblusmasin, millega saaks teha kõikvõimalike õmblustöid. Samas oleks vajalik ka overlock, et kangaääred ikka korralikud välja näeks. Sel juhul peaksin ju kaks masinat muretsema, või teab keegi soovitada mingit head õmblusmasinat, millega saaks kõik ära teha. Olen juba pool päeva netist otsinud ja silma on hakanud Brother-i Innov-is 50 ja Innov-is 400. Oskab keegi nende kohta midagi kommenteerida?
 
LyAnn 16. november 2007, kl 15.18
Ma ei mäleta küll mis number meil on seal peal aga pidi saama ka peaaegu kõike teha ainult erinevad jalad tueb alla osta.
Kui meie läksime ostma siis oli väga kena müüja kes näitas meile erinevaid mudeleid ja rääkis mida millega teha saab ja mida selleks vaja on.
Meie masinal on üks asi mida ostes ei vaadanud ja hiljem ajab igakord harja punaseks kui vaja on. Nimelt jalaküljes taga on teistel alati olnud nõks mille küljes saab kohe niidi katki tõmmata. Sellel on see aga küljepeal mingi plastmassist vidina sees.
Kõige lihtsam on minna poodi kus on selline meeldiv, jutukas ja omas vallas tark müüja ja öelda talle oma soovid ja soovituslik summa mille eest tahaks ja nad näitavad erinevaid versioone ja peaks saama ka proovi tööd teha vajadusel.
 
õmblejanna 16. november 2007, kl 16.32
Mina ostsin eelmisel nädalal Tehnika 24 õmblusmasinate poest kasutatud overloki EVA M 34.Super hea metallmasin, rõõm on kohe tööd teha. Seal poes on väga palju erinevas hinnaklassis masinaid, niiuued kui kasutatud. Ja mis peatähtis -ise saab masinaga ka prooviõmblust teha erinevate kangastega.Ah-jaa,veel üks asi tuli meelde,see meesterahvas,kes neid masinaid müüb,on ise mehaanik üle 30.a. juba. See fakt on juba väga usaldusväärne. Kirjutan poe tel. nr. 50 10 743. Soovitan julgesti seda poodi.
 
Kiire 16. november 2007, kl 16.40
Suured tänud teile!
õmblejanna:
Kas Sa oleks nii hea ja kirjeldaks natuke, mida selle overlockiga kõike õmmelda saab? Või mida ise näiteks sellega õmmelnud oled? (kahjuks mul endal overlocki kogemused puuduvad)Ja palju see masin maksis? Eelarve mul on 13 000.- Seega, saaks isegi mõlemad osta, kuid natuke tülikas ju kui peab kahte eraldi kasutama, samas vaja siis ju kahe jaoks piisavalt ka ruumi.
 
õmblejanna 16. november 2007, kl 17.03
Minu overlokiga saab õmmelda nii kolme kui ka nelja niidiga,ka ääre rullimine on peal.Muidugi väga paksu materjali või siis mitu kihti korraga ta ei tee ,aga see on ju väikene kodumasin,mis ei peagi tegema tööstusmasina tööd.Kui rahakott kannatab,siis sel oli eelmisel nädalal üks suuras keres Elna 4- niidiline overlok. See oli küll müstika- kolm kihti paksu materjali lõikas korraga läbi. Oleksin selle endalegi ostnud,aga finants ei kannatanud välja. Aga kusagilt kataloogist või kus iganes veel pole küll mõtet masinat osta. Tahate nõu küsida või juhtub masinaga midagi,ega kataloog hiljem ju ei aita.
 
jutt absoluutselt õige 16. november 2007, kl 17.21
Läksin minagi odava asja peale välja,ostsin kataloogist privileeg masina.Ma küll vähe õmblen,aga õiget pistet ei teinud see masin vist kunagi. POJAL OLI VAJA TEKSAPÜKSE LÜHEMKS TEHA JA SIIS KÄIS KORRAGA ÜKS RAKS JA OLIGI KÕIK.Pärast pikki otsinguid jõudsin minagi Tehnika tänava kauplusesse ning karm reaalus vaatas mulle otsa. Masinal seespool plastmassist hammasrattad ja need puruks.Jätsin oma plastmassikäkerdise sinna kauplusesse vahetusmasinaks,sain veel hinnasoodustuse ja nüüd on mul metallmasin Eva 2418. Pojal on kõik teksad õmmeldud.Ükspäev õmblesin isegi nahka.
 
rahu 16. november 2007, kl 17.56
sellist masinat, mis kõike teeb, pole olemas, ikka tavaline ja overlok masin eraldi.muidugi saab overlokiga tükke kokku ajada, aga püksiääri ja värvlit ju ei tee, nööpauku ammugi. selle eelarvega saab mõlemad masinad kasutatuna, aga väga korralikud, aga kärab ka uued välja, oleneb firmast. mainitud Eva on muide tõesti tubli ja pole kallis masin, Brother ja Husqvarna on kindlapeale minek, need võivad vabalt kasutatud olla.mul on ülihea Bernina overlok, aga see juba kallim šveitsi asi.
 
lore 16. november 2007, kl 18.09
On masinaid, millel on nn.koduoverlok õmblus,kuid see on ju ilma noata ja üsna sik-saki sarnane.Kui sa soovid kvaliteeti, siis peab ikka kaks masinat eraldi olema.Mul 10 aastat iga päev käigus Husgvarna 330 ja ei kahetse, overlock on Brother umbes 6.a. ja hakkab ära väsima.
 
gia 16. november 2007, kl 21.04
julgen ka soovitada husqvarnat.õmblusmasinat ei pea isegi õlitama. kuid, õmblusmasina "overlock" on aeganõudev ja hea tulemuse saamiseks pead kääridega üleliigse ära lõikama. kui otsustad kahe masina kasuks, siis overlock peaks olema 4-niidiline. ning võimalusel võta ühe firma toodang, sest masinad on ja lähevad keerulisemaks ning eri firma funktsioonide õppimine ja kasutamine on tülikas. jõudu!
 
ja 16. november 2007, kl 21.19
kus asub see tehnika24 pood?
 
õmblejanna 16. november 2007, kl 22.40
Õmblusmasinate pood asub Tallinnas Tehnika tänav 24.
 
Kiire 17. november 2007, kl 13.33
Ma olen teile kõigile väga-väga tänulik selle info eest!
Sain asja enda jaoks palju selgemaks ja natuke ka kindlama tunde enne valikut tehes. Kataloogist muidugi ei osta, sealt sai juba üks masin ostetud ja käis ainult kaks aastat. Nii hea kui tuleb palju erinevaid arvamusi ja samas üks väga hea nõuanne Gia poolt, mille peale ise ausalt öeldes ei tulnud:$, ehk siis see, et mõlemad masinad osta ühe firma omad.
Aitäh teile ja kõike paremat!
 
nojah... 18. november 2007, kl 04.40
Aga ma tahaks ka veel niipalju öelda,et ka VENEAECSED masinad ple laita! Minul endal on kodu Veneaegne TSAIKA 142M , st siis kabinet- poolrätsep ja laita pole midagi, ainult perfektset nööpauku ei mõista loomake teha.Kord oli vajavennatütrel tööõpetuse tunniks kleidi volangid ära palistada- Tuli selle jamaga minu juurde, pärast ÕpETAja koolis lapse käest küsima , et mis see oli kes nii ilusat rööd tegi? ASJA mõt siis selles, et kui raha vähe käib ka veneoma nagu nalja! Mina käisin 3 korda GARANTIIREMONDIS, peale ostu ja nüüd õmbleb nagunalja nii siffooni, kui nahka kui 3 kordset presenti ja häda pole midagi! häda on tavaliselt õmblejas, mitte masinas!!!!
 
* 19. november 2007, kl 15.57
Soovitaksin osta sellise firma masin/masinad, millel on Eestis olemas ka oma esindus. Siis on lootust saada ka tagavara- ja lisajuppe kui vaja peaks minema.
Ise ostsin aastatid tagasi endale Soomest Jukki overloki ja nüüd olen sellega siin Eestis hädas, sest esindust tal siin ei ole ja pea võimatu saada lisajuppe. Isegi nõelu on talle raske leida.
Masin ise on tubli, ilusti vastu pidanud ja õmbleb korralikult. Kadus aga mul ära see pisike lisajulla millega saab seda rullserva õmmelda ja uut mul ei olegi lootust siit saada.

Miks ostsin selle firma masina? Sest siis ei olnud Eestis veel mitte mingisuguseid õmblusmasinaid peale vene masinate ja seal poes soovitati just Jukkit, et hästi kvaliteetne ja vastupidav.
 
kobras 20. november 2007, kl 17.28
mul on õmblusmasin elna (4500) ja overlokk eva (7500). mõlemaga väga rahul.
ostetud siis vastavalt nõelasilmast ja karnaluksist.
 
* 21. november 2007, kl 13.38
Mina oma Jukiga ka olen Karnaluksist abi saanud (uued nõelad, hooldus). Soovitan ka sinna vaatama minna, seal on hästi asjalik meesterahvas kes oskab masinatest palju rääkida ja nõu anda.
 
tikka 22. november 2007, kl 01.13
Minuarust toob Tehnika tänava pood ka soomest vanu masinaid ja ehk toob ka sulle selle puuduva jupi.
 
Joppen puhh 24. oktoober 2020, kl 16.03
Täielikud oinad. Overlokid ja nööbi augu tegemised kõik ühe masina küljes. Hansapostis 80€ ja kui hää.
 
viimasele 26. oktoober 2020, kl 19.58
lõpeta see teemade solkimine... hansaposti masinad on enamast plastikust ja 1 kordse kasutusega, võta 1 ja viska teist... "hiina jura"
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!