Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Käsitöö
soonikkrae lühemaks ?
 
algaja 19. november 2007, kl 10.08
Dzempril kaunis pikk soonikkrae...lausa 3x vaja tagasi keerata, et paras oleks(lühema kaela puhul selline variant ei sobi) Niisiis siit mu küsimus: kuidas saaks kraed lühemaks teha ilma et teda dzemprist lahti harutada, et siis niiöelda ülevaltpool lühemaks harutada...olen justkui kuulnud , et saab, aga kuidas ?
 
käsitöölane 20. november 2007, kl 11.58
Kõigepealt pead kindlaks tegema, kas krae on ringselt kootud või õmblusega.Õmblusega kraed on sageli kootud kangast lõigatud ja neid on suhteliselt keeruline ümber teha.
Seejärel uuri, kas on alustatud või lõpetatud "ülaservast". Kui on lõpetatud ülaservast, siis harutad lihtsalt niipalju maha kui vaja ja seejärel kood silmad sobivate varrastega maha. Kogu lugu.
Kui aga oled väga algaja (küsimuse järgi otsustades oled)ja kudumisest kaugelt mööda käinud, siis soovitan mõni sõbranna otsida, kellel kudumise kogemus olemas ja sõbrapoolest töö sulle ära teeb.
 
algaja 20. november 2007, kl 13.42
On vist jah kootud ringvarrastega...aga selles pole ma kindel, kas ta on lõpetatud ülaservas( kuigi vist ikkagi on, sest selles kohas , kus ta "kohtub" dzempriga, pole üleminekut ega kokkuõmblemise märki ka mitte )...pean vaatama....aga see on jämedast lõngast dzemper...peaks olema hea harutada , üles võtta ja lõpetada...aga lähen jah igaks juhuks tuttava udumisoskusega inimese juurde,
tänud.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!