Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Käsitöö
kyynlad
 
kysin 19. november 2007, kl 21.21
Tuli idee teha ise kyynlaid.Kus vastavat materjali myyakse,parafiin ,geeli jms.t'nud vastajaile!!
 
*** 21. november 2007, kl 23.55
kasuta vanu,põletatud küünalde ülejääke
 
. 23. november 2007, kl 09.51
näiteks Tartus on Riiamäel olevas kunstitarvete poes (Skizze on vist poe nimi)
 
jah aga 25. november 2007, kl 13.39
vaha parafiini ehk veel saab, aga mida panna tahiks? Tahaks nati jämedamat tahti?
 
Maali maalt 26. november 2007, kl 08.43
Sama probleem,mida panna tahiks,kas kotinöör kõlbaks,aga peab ju immutama seda tahti ka.Küünaldest jääb palju rasva järgi,tahaks ise küünlaid teha,kes oskab nõu anda.
 
juta 26. november 2007, kl 19.49
Kunagi ammu, kui midagi eriti saada polnud, siis sai tõesti ise küünlaid tehtud. Kasutasime huvitava kujuga śampooni pudeleid. Põhja alla tehti auk kuhu kinnitati tahiks jämedam puuvillane nöör. Meil kutsuti seda svitserpaelaks. Tegime triibulisi küünlaid, erinevat värvi küünlad sulatati ja valati vormi, taht tuli pudeli kaela külge korralikult kinnitada, et taht jookseks otse. Pärast lõigati vorm pooleks. Õige küünalde valmistamine käib muidugi hoopis nii, et taht kastetakse sula vaha sisse, nii saab teha ka triibulisi küünlaid,kui kasta erinevat värvi vahade sisse.See on muidugi palju aega nõudev moodus. Kindlasti peab jälgima, et eelmine kiht oleks korralikult hangunud, et värvid ei seguneks. Jõuludeks tegime kingitusi ja kirjutasime küünlavaha tilgutades ,,Häid jõule,, näiteks.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!