Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Käsitöö
quelle õmblusmasinad
 
n32 27. november 2007, kl 10.53
Tere kõigile!

Kunagi tüdrukuna õmblesin väga palju, jopesid-seelikuid jm. Käisin hiljuti Abakhanis kardinaid valimas ja sattusin esimest korda üle pika-pika aja kangapoodi. Tekkis soov jälle õmblema hakata, teha omale ise huvitavaid rõivaid ja kasvõi voodipesu.
Lugesin siin paari teemat õmblusmasinate kohta. Arvan, et (korduva) algajana poleks mul väga kallist aparaati vaja. Mõtlesin Quelle aparaatide peale: seal on 1299, 1499 ja 1999 kr maksvad masinad (hetkel netis näha) ja ainult kõige odavamal on kirjelduses ka overlok. Võib see nii olla? Millist sealt valida?
Soovitused on teretulnud.
 
K 27. november 2007, kl 13.02
Seal mingid Privileg-tooted. Ei oska kommenteerida, pole kasutanud. Endal ca 10 aastat juba Brotheri masin, overlokita, teeb erinevaid õmblusi. Hästi vastu pidanud. Maksis siis mingi 3500.- eeku.
 
mina 27. november 2007, kl 16.04
kasutan Privilegi, olen rahul, kuigi siin väideti, et saast. Ega ta eluaegne vist küll ei ole, aga praegu vurrab küll hästi. Lihtne ja mugav. Mingid vidinad pidid plastmassist olema.
 
maamutt 28. november 2007, kl 18.25
mul vist on see kõige odavam - overlokiga väidetavalt. tegelikult pole seal mingit overlokki, lihtsalt palju erinevaid õmblusi üle ääre ajamiseks. mul töötab hästi, õmblen ka vähe.
 
Katja 03. detsember 2007, kl 17.59
Kasutan ka Privileg masinat ja ei kurda=)Töötab väga hästi=)
See ei ole selline overlok, mida overlokmasin teeb, aga sellega saab ääristada küll=)Tõesti väga lihtne kasutada.Mina olen väga rahul sellega=)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!