Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Käsitöö
pisut pettunud Burdas
 
Evelin 30. november 2007, kl 12.08
Juba ei tea mitmes kuu jätan ostmata, sest seal on kuidagi üleöö muutunud asjad sellisteks - imelikeks. Ei tea, kas mood ongi selline, aga viimasest 3st Burdast pole küll leidnud midagi, mida õmmelda tahaks.

Mis toredaid ajakirju õmblushuvilised veel omale tellivad - äkki peaksin midagi muud proovima? Olen vanaks jäänud ja mood on must mõõda kimanud :-D
 
punapea 30. november 2007, kl 15.29
suvalised rajooniraamatukogud mitmete aastakäikude burdasid täis.
ma ei ole elusees ühtegi burdat ostnud(hind ju üsna soolane), ikka laenan.
mõni aasta on jah sedasi, et kohe mitte midagi ei leia(ma teen tavaliselt lõikeid veidi ümber, aga isegi baasiks pole midagi võtta), siis kasutan vanemaid burdasid.
 
arvaja 01. detsember 2007, kl 21.18
olen Eveliniga sama meelt, Burdast midagi mõistlikku ei leia, on muutnud reklaamiajakirjaks rohkem. Ei tasu osta, tasub tõesti raamatukogu külastada. Kas on kellelgi kogemusi Diana moeajakirjaga?
 
alpha 25. detsember 2007, kl 11.06
Diana modenit võib tõesti aastakese tellida või osta (kellel pole). Seejärel hakkavad enamus lõikeid korduma.
Samas lõiked on suhteliselt hästiistuvad, Burda puhul seda alati öelda ei saa.

Väga hea ajakiri (kes suudab leida) on aga Patrones - seal pakutakse tuntud moeloojate lõikeid (Dolce&Gabbana, Versace, Armani jne ;)) Ilmub nagu jumal juhatab (1-2 korda aastas) ja müügis tavaliselt R-kioskis lühikest aega (väikesed tiraazid - kuid kui on tuttav kioskimüüja siis tasub kõrvalepanemist!).

On veel vene Zurnal MOD. Samuti väga huvitavad ideed ja lõiked. Paraku nõuab see ajakiri lõike suurendamise-vähendamise oskust (lõige ühele suurusele).

Häid ideid olen samuti saanud "SHIK: shitjo i kroi" ajakirjast. Ilmub 12x aastas. Hetkel peaks R-kioskites müügil olema detsembrinumber.

Otsida-vaadata. Küll leiab huvitavat ka.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!