Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Käsitöö
korvi meister
 
koppel 04. detsember 2007, kl 16.01
Ega keegi ei tunne mõnd punujat-korvimeistrit, kes aiatks mul punutud lapsehälli remontida? eelistaks Tallinnast- Tallinna ümbrusest, aga tegelt olen juba kõigeks (ka pikaks sõiduks) valmis, kui vaid leiaks inimese.
 
tessa 05. detsember 2007, kl 14.35
Nõmme jaama juures on korvide-punutiste kauplus. olen kindel et sealt saaksid mõne kontakti, muud ei oska kahjuks soovitada
 
S. 08. detsember 2007, kl 22.12
Mul oli sama mure, isa punus kunagi hälli, aga äär kulunud ja oli vaja üle teha.
Suvel mingilt laadalt leidsin ühe korvipunuja, kes oleks nõus olnud töö ette võtma, aga alles sügisel kui rohkem aega. Asus ta Viljandimaal, aga selle aja peale olen kahjuks kontaktid ära kaotanud :(

Üldiselt nad tegid mulle suvel selgeks, et ega keegi ei taha eriti teiste asju remontima hakata, igaühel on nn. oma käekiri.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!