Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Käsitöö
Kust saab nööbi kandu?
 
nööpe tegemas 07. detsember 2007, kl 18.41
Ühesõnaga vaja läheks midagi nööbikanna sarnast kuhu saaks peale kleepida kivikese, pärleid jne, et ise ilus nööp teha.
Välja peaks see nägema nagu tavaline kannaga nööp aga mitte liiga kõrge või paks(kodus olevad kannaga nööbid ikka päris hästi ei lähe).
Proovisime juba kividesse auke puurida, et nö tavalise nööbi ehk kannata nööbi teha aga see materjal on liiga rabe, läheb katki, pealego osad peaksid hästi pisikesed(diameeter alla 1cm) tulema, kuidagi ei saa puurimisega hakkama. Ainuke võimalus mis välja suutsin mõelda on kleepida.

Ehk kellegile on silma hakanud mõnes käsitöö, isetegemise poes?

Jube havasti seletasin, mida otsin aga ehk keegi sai aru.
 
T 07. detsember 2007, kl 19.26
ma ei tea õiget kirjapilti ABACAN? kaalukanga poodides. tartus asub üks riia mäel ja teine vanalinnas rüütli tanaval. tallinnas on tartu maanteed sisse sõita vasakut kätt.
 
T 07. detsember 2007, kl 19.36
leidsin õige nime. ABAKHAN Tallinnas on üks aadress antud Pärnu mnt. 69
 
mai 08. detsember 2007, kl 10.22
veel võimalus ise Fimost või Cernitist teha ja kivid jäävad kuumutamise käigus ise kanna külge kinni. vähemalt katsetada võiks. teoreetiliselt peaks toimima, kuidas praktikas, ei tea.
 
Ave 12. detsember 2007, kl 15.31
Kas mitte Abakhanis, või mujal, ei müüda selliseid nö toorikuid. Kanna osa eraldi ja peal kate, mis tuleks katta kangaga ja siis kattega kand katta.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!