Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Käsitöö
missugune netipood on kõige parem ja asjalikum
 
suss 08. detsember 2007, kl 20.43
kogemused 3-ga ja ei ole rahul, 1 neist on küll hea
pange kirja omad kogemused, millal saite kauba ja muud seesugust
 
? 08. detsember 2007, kl 21.52
Mis teemalistest netipoodidest üldse jutt käib? Elektroonika või raamatud või plaadipoed või hobividinad vms?
 
suss 09. detsember 2007, kl 11.22
ikka käsitöö
 
e 09. detsember 2007, kl 14.12
harrietist olen tellinud. Ühed ringvardad olid asendatud teise firma samalaadse tootega. Tähtajast peeti kinni. Minu meelest on OK.
 
Helen 09. detsember 2007, kl 14.17
Ise olen tellinud Helmehaldjast. Muidu jäin rahule - väga sõbralik ja viisakas teenindus, võimalus ise pakile järele minna (ei pea saatekulu maksma ega pakki kaua aega ootama) ja valik kah väga lai, aga neil on kahjuks see asi, et müüvad väga soodsat kaupa ja see tihtipeale ei ole just kõige kvaliteetsem. See on soodsa kauba miinus igal pool maailmas, et kvaliteedist on hinna võrra maha võetud...Kinnitused näiteks on katki jne., aga ütlen veelkord, et see ongi soodsa kaubaga nii, ega väikese raha eest ei saagi tippkvaliteeti oodata. Muidu tore pood ja hea valik :)
 
turunen 09. detsember 2007, kl 14.51
tellisin harrietist ja minu arust oli bambusest vardaid kasutatud, sest otsad olid tömbid ja pakendid lahti, kallis addi vardad olid, ei hakanud tagasi saatma, sest ei ela eestis ja läheb kallimaks kui asi väärt, saatmiskulyud ka hulga kallimad kui teistel käsitöö-netipoodidel, mida olen kasutanud
 
LiisuLotta 09. detsember 2007, kl 17.09
Ei ole enam sellist kohta nagu Harriet! Nüüd on see Karnaluksi lõngapood.
Aga kiita võin Silverpointi, sest teenindus on olnud asjalik ja kiire ka. Pealegi on seal väga häid seemnehelmeid - tegelen ise lillede meisterdamisega ja sealt saan ühtlasi seemneid! Mujalt ei saa.
 
Krissu 17. detsember 2007, kl 23.27
Parim koht kus olen käinud on helmehaldjas.ee. Olen seal püsiklient , tellin pea iga nädal midagi. Kaubavalik laieneb pidevalt ja iga pakiga olen saanud kaasa väikese kingituse.

Soovitan soojalt:

www.helmehaldjas.ee
 
Krissu 17. detsember 2007, kl 23.29
Ahjaa, veel. Kaup tuleb kätte kiiresti, paari päevaga. On olnud ka juhuseid, kus järgmisel päeval tuleb kaup kohale. Ja teenindus on alati meeldiv olnud.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!