Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Käsitöö
SOS!!!
 
lumehelbeke 10. detsember 2007, kl 16.53
Tere!

vaja õmmelda ise lumehelbekesele baleriini seelikut. kuidas seda kõige mõttekam teha oleks nii, et see ka ilusti hoiaks, mitte tavalise seelikuna ei näiks?!

kiire!
 
koduhaldjas 10. detsember 2007, kl 17.22
võid seelku serva õmmelda nt mõnd jäigemat sorti plastikust nööri. mis toestaks(hoiaks laiali) seelikut. ole leidlik!
 
hm 10. detsember 2007, kl 20.02
vali kangem materjal. ise olen teinud kärbsevõrgu sarnasest(õiget nime ei tea) ja kunagi ka marlist seelikud - esimene hoidis tänu jäikusele palju paremini. seda võib kasvõi alumistes kihtides kasutada, pealmine/pealmised võivad muust olla. värvivalik on abakhanis üsna lai(lis 20eri tooni)

teiseks, kroogi!
kroogitult lägheb palju rohkem materjali aga see hoiab omakorda puhevil.
 
mari 11. detsember 2007, kl 22.16
tee mingit tülli peale krookes .
 
baleriin 11. detsember 2007, kl 22.28
marlit, võta mitu kihti ja tärgelda, peale saab alati mingist viisakast riidest kihi ka teha.
 
gia 12. detsember 2007, kl 12.29
lõiget kutsutakse ratasklosh. murrad ruudukujulise kanga neljaks. kinnisest nurgast joonistad kaare pikkusega, mis on lapse 1/4 vööümermõõdust. kui soovid seelikut kummiga, siis lisa veel u.3cm.
alumise kaare arvutad nii: seeliku pikkus + 1/4 vööümermõõdust+ (3cm kui oled lisanud). proovi algul paberil. seeliku soovitan teha puuvillasest. võid volangid teha tüllist.
 
Moeateljee AVALANCEL 12. detsember 2007, kl 22.27
Tere!
Seda seelikut meie ateljee sulle soovitab teha võrgulisest kangast, mida nimetatakse loritüül, müüakse abakanis. Kaaliga on ta odav, kuni 50 eeki kilo eest. Kui meetriga osta siis 25.- kuni 70 eeki meetri eest. Muidu rattas kloss seeliku lõige sobiks , aga siis ta pole nii ules , noh, ta peak olema nagu õhuline, selleks on vaja teha nagu mustlaste seeliku moodi seda seelikut. Nii et lõikad sellest võrgulisest tüllist ribad. Ja teed kroogitud volangid , ja iga uus kroogitud volang kinnitad eelise volangi sirge allääre külge. Ise tärklist pole vaja sellisele seelikule! Ja kui õmblusvarud on ühtlased ja ilusad siis pole gi vaja peale panna mingi ilus kangas. Kui teha just selline kihiline seelik ja kui hästi krookida siis on vaja aint üks selline seelik(üks kiht).
Peaasi on see et sellist seelikut saab teha käsitsi.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!