Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Käsitöö
õmblusmasina kohta abi palun
 
annabel 17. detsember 2007, kl 18.22

igatahes juhtus siuke asi, et oli vaja masinat puhastada seest. pärast panin kõik kokku ja selle katteplaadi panin ka tagasi. kruvisin ilusasti kinni ja nii. aga nüüd on nii, et õmblemise ajal ei anna riiet korralikult ette või tegelikutl ei anna üldse, sellepärast, et hammastik ei ulatu katteplaadi pilude vahelt välja. olen katteplaati juba mitu korda lahti kruvinud ja jälle kinni, kõik peaks nagu korras olema, aga ikka jääb hammastik liiga alla, et ulatuks pilude vahelt välja.


palun aidake, kes vähegi oskab nõu anda. :(
 
mutt 17. detsember 2007, kl 19.22
Esmalt ütle, mis masinaga tegu, kui vana vene masin, siis sellel on hammastiku allalaskmise võimalus poolisüsteemi juures all.Välismaa masinatel on kusagil peal.Vaata järele.
 
annabel 17. detsember 2007, kl 20.03
brother on. täpsemalt XL-2130. nii et ei ole vana vene oma.
aga ma otsisin seda kangi vms aga mul küll sellist asja kuskil pole :(

pilt: http://i5.ebayimg.com/03/i/000/c0/1e/313a_12.JPG
 
mutt 17. detsember 2007, kl 21.43
Kindlasti on olemas hammastiku allalaskmiseks mingi võimalus.Näiteks selle nupu peal, mis reuleerib pistepikkust kasvõi.Vaata selle nupu võimalused üle.Mul on Husgvarnal just see võimalus selle nupu all.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!