Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Käsitöö
sall
 
kristiina 02. jaanuar 2008, kl 15.30
Mida teha selleks, et kootud sall ei kipuks rulluma. Sall tuleb päris kitsas ja ei tahaks teha servadesse pahempidiseid pisteid (ma pole tihe kuduja, andke andeks, kui eksin mõistetes).
 
varras 02. jaanuar 2008, kl 16.00
kui sa kood nii, et üks salli pool on parem- ja teine pool pahempidised silmad, siis hakkabki rulluma, tee või tina:)

parim viis_ üks silmus pahempidi teine parempidikoes ja sall ei hakka rulluma. Teine võimalus- kood ainult parempidiseid silmuseid- sall jääb mõlemalt poolt ühesugune kergelt põiki triibuline, kolmas võimalus-kood kahekordse laiusega salli ja pärast õmbled toruks.
 
Liisi 05. jaanuar 2008, kl 18.18
Vastus:
http://www.isetegija.net/phpBB2/viewtopic.php?t=6596
 
ma 07. jaanuar 2008, kl 11.48
aga sa ära tõsta esimest silmust vaid proovi mõlemal poolel kududa parempidi. näiteks pahempidisel real koo varda alguses ja lõpus kaks esimest ja viimast silmust parempidi.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!