Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Käsitöö
katkistest ehetest kuldkett
 
? 11. jaanuar 2008, kl 09.32
kus tln-s saaks lasta teha hea kvaliteedi ja hinnasuhtega kullast kaelaketti ja käeketti? ei pea silmas miskit eridisaini, mis vajaks ehtekunstniku, vaid tüüpmustrit (nt bismarki)

äkki mõni kogenum inimene soovitaks. netist otsides olen leidnud päris mitmeid trt tegijaid, aga kus tln-s selliseid töid tehakse? muidugi neid üldteada kohti on, aga no ma ei tahaks päris 4000 eeku ka maksta kui oma kuld olemas.

tegelikult asi just hinnas ongi, kohad kust uurinud olen on röögatult kallid võrreldes trt omadega. kas tõesti tuleb trt sõit ette võtta või äkki leidub häid tegijaid ka tln-s kes ennast lihtsalt ei reklaami
 
ttt 11. jaanuar 2008, kl 19.36
kui sul nendel katksitel asjadel sinu jaoks erilist emotsionaalset väärtust pole, siis vii nad lihtsalt poodi ja tee vahetust valmis kaubaga. mina tegin nii: mul oli paar katkist kõrvarõngast, ja paar sõrmust, mis mulle ei sobinud. läksin nendega tln vanalinnas raekoja platsi ääres sinna kullapoodi(kaks kullapoodi kõrvuti, üle tänava on veel miski riidepood(nahapood?). nime ei mäleta. seal kaaluti minu kraam ära ja sain vastava summa eest valida uue kauba. täitsa sobilik.
 
- 12. jaanuar 2008, kl 01.33
ma olen ka kunagi nii vahetanud. olid mingid sõrmused ja kõrvarõngad ühelt kaugelt sugulaselt kes leidis kodus mingi karbitäie kullast asju. uurisin enne keti tegemist jne ja tuli välja et kui oleksin ise lasknud teha et siis oleks kusjuures kallim tulnud. sain kaks käeketti ja kaelaketi.
 
seesu 12. jaanuar 2008, kl 17.11
mina läksin ka kullassepa tän ärisse ja tahtsin neid kullatükke müüa-vahetada, aga üks kena daam soovitas seal, et laseksin nendest teha(käsitööna) korralik ilus kett ja sõrmus, millel on nüüd tunduvalt suurem väärtus. st nii vahetades vist saab kaju. ehk keegi õpetab sind seal, mida teha ja kuidas sulle kasulikum.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!