Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Käsitöö
kangasteljed
 
piret 11. jaanuar 2008, kl 22.23
tahaks osta omale kangasteljed ja ise teha kaltsuvaipasid. aus ülestunnistus kõlab, et ma pole ühtegi telge kunagi lähedalt näinud ega ole absoluutselt kursis, et mis vidinad peavad tal juures olema kui ma nüüd need teljed ostan.

pakkumiste hinnad algavad 3000 ja lõpevad 22000 krooniga - mis need teljed normaalselt maksavad?
 
gisella 12. jaanuar 2008, kl 01.48
Maksavad jah kuskil 3000- Kui algaja ja ainult kaltsuvaipa tahad teha siis muretse lihtteljed .
 
mia 12. jaanuar 2008, kl 09.05
Telgede ostmisel jälgi, et kaasas oleks ka suga, seda saab küll eraldi ka osta, aga kui käid telgede eest suure raha välja, siis võiks ikka kaasas olla. Hea on, kui saad koos telgedega ka käärpuu ja süstikud.
Vaata üle ka niied, et oleksid olemas ja terved. Kontrolli pinki, et oleks terve.
Maateljed võid kusagilt veel odavamalt ka leida, kui 3000.- Aga, kui tahadki pikemalt telgedega tegeleda, siis soovitan ikkagi kiritelgi.
 
gia 12. jaanuar 2008, kl 10.57
sai eile soov.ee kolatud.ühed kangasteljed olid seal müügil.
 
Mesipiiga 12. jaanuar 2008, kl 11.42
Kui ainult labases koes kaltsuavaipu tahad teha, siis võivad olla kahed tallalauad ainult. Tavaliselt on 6 tallalaluda. Suga võiks olla siis hõreadam ja tugevam. Süstikuid nüüd küll vaja ei lähe (need peenema materjali jaoks),piiritsaid hoopiski. Need on sellised asjandused, mille ümbere sa materjali kerid, et siis vahelikust läbi visata ;) Muud asjandused peaks ikka telgedega kaasas olema automaatselt kui head hinda küsitakse !
Igal juhul jõuduSulle!!!
 
piret 12. jaanuar 2008, kl 17.01
mina lihtsameelne mõtlesin, et nendega ainult kaltsuvaipasid tehakse aga mida siis veel nendega teha saab - kangas ju sellisel moel hakkab hargnema koledasti... võibolla siis kardinaid? kanga laius on vist kah limiteeitud?
 
mia 12. jaanuar 2008, kl 19.31
Praktiliselt igasugust kangast on võimalik teha nendega. Põhiliselt tehakse vaipu ja rahvariide seeliku kangast, aga saab ka linikuid käterätte, voodikatteid jm.
Kiritelgedega saab mustrilisi vaipu teha.
 
tuhatjalgne 13. jaanuar 2008, kl 11.42
Aga kas kiritelgedega saab ka kaltsuvaipa kududa? Endal ka ehk kunagi plaanis teljed soetada, aga siis juba mitte ainult kaltsuvaipade jaoks - tahaks ka muude vaipade ja kangaste kudumist proovida. Kahtesid telgi ju ka majja ei mahuta.
 
mia 13. jaanuar 2008, kl 21.50
Saab kiritelgedega kududa vaipu ja saab kõike muud ka, mida telgedega üldse kududa saab.
Soovitangi osta ikka kiriteljed (ehk rahava seas tuntud kui soome teljed).
 
bibigon 17. jaanuar 2008, kl 23.12
siin keegi kartis, et telgedega kootud kangas hakkab hargnema jne - ei hakka ta rohkem hargnem kui poest ostetud kangas:) kui on soovi tulevikus ka midagi muud proovida kui kaltsuvaipu või lihtlabast koeripsi, siis tasub kindlasti kiriteljed hankida. otsusta ka, kui laiu sul vaja on - kui ruumi on, siis võta laiemad.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!