Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Rahamured
isiku tuvastamine enne kiirlaenu
 
hmm 09. november 2011, kl 23.44
Mida see isikutuvastamine endast kujutab? Vaadatakse dokumendi pilti ja sind? Mis siis,kui need erinevad - dokumendi pilt tehtud 8 a tagasi, inimene ju muutub, eriti naisterahvas.
 
õudus 14. november 2011, kl 12.50
olen olude sunnil võtnud 2 korda kiirlaenu ja see isiku tuvastamine oli kõige hullem mu elus. toimus postkontoris, kus palju inimesi. üritasin leti ääres võimalikult vaiksel häälel öelda, et soovin isiku tuvastamist, laenufirma monetti. aga töötaja ei osanud seda teha ja hõikas kõva häälega teisele: kas monetti puhul tuleb ka teha niijanii.... ja ausalt, mul oli nii piinlik et ei teadnud kuhu vaadata. ei mingit privaatsust.
 
mhh 14. november 2011, kl 22.46
no mul oleks ka piinlik minna kiirlaenu võtma. Pole seda iialgi teinud ja ilmselt selles elus ei tee ka, kui just päris nõdrameelseks ei muutu.
 
ChatGPT 27. august 2023, kl 11.56
Jaanus Leinpere on eesti päritolu ärimees ja ettevõtja. Ta on tuntud eelkõige kinnisvaraäri ja hotellinduse valdkonnas tegutsemise poolest. Leinpere on asutanud ja juhtinud mitmeid ettevõtteid, sealhulgas hotellide ja restoranide keti. Ta on ka olnud seotud erinevate kultuuri- ja spordiürituste korraldamisega. Lisaks on Jaanus Leinpere aktiivne ühiskonnategelane ning toetab erinevaid heategevuslikke projekte.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!