Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Rahamured
Kuidas saada rikkaks?
 
Rikas 24. detsember 2011, kl 22.16
Küsimus siis selles, et kuidas saada rikkaks? Olen laps. Kuidas saada rikkaks. Soovitan neid soovitusi vanematele ;) Isal on oma firma kuid kuidas teha nii, et sellel firmal läheks hästi? Ei taha enam rotina elada.
 
Mnjah 24. detsember 2011, kl 22.23
Kallis laps rikkus on suhteline mõiste ja seda pole eriti mõttekas soovida, sest nagunii ei täitu.
 
Kubjas 24. detsember 2011, kl 23.26
Kõik ei saagi rikkad olla nagu ei saa ka kõik riigid rikkad olla. Maailmas enamus riike on vaesed ja rikkaid suht vähe. Maakera ressursid on piiratud ning kõigile lihtsalt ei jagu. Rikkad riigid ekspluateerivad vaeseid ja samuti on ka inimestega. Rikkad kasutavad vaeseid enda rikastumiseks. Kõige lihtsam viis ise rikkaks saada on see jõuga rikastelt ära võtta.
 
rikkur 25. detsember 2011, kl 00.10
Jah see on õige, et kõik ei saa rikkad olla. Kui kõigile eesti inimestele anda miljon eurot, siis mis juhtub? 2 kuu pärast ei oleks meil ühtegi prügivedajat ega ühtegi koristajat, muudest ametitest rääkimata. Lõpuks loksuks asi sellega paika, et kõikise asjade hinnad tõuseksid sellisele tasemele, et paljud peaksid ellujäämiseks ikka luua kätte võtma. Aga su isale soovitaks ainult ühte asja - üritagu leiutada selliseid töövõtteid, et pakkuda oma teenust odavamalt kui teised turuosalised ning samal ajal kvaliteetsemalt kui teised.
 
Väga hea küsimus 25. detsember 2011, kl 01.52
Ütleks kohe, et mnjah on vaene inimene. Juba see mõte, et nagunii ei täitu, viitab vaesele mõtlemisele!
Kõik algab mõtlemisest. Olgu sul nii vähe või palju raha, kui tahes aga kui sa rikalt ei mõtle, ei ole sa oma eluga kunagi rahul. Kui õpid või sinu isa õpib rikkalt mõtlema, avastab selle põneva teekonna, hakkab paremini minema ja muutuseid on varsti märgata.
Väga palju tuleb lapsepõlvest kaasa. Kui vanemad rääkisid, et rikkad on need, kelle heaks vaesed töötavad, kes võtavad kõik vaestelt ära ja kokkuvõttes ei ole nad head inimesed, siis arvatavasti mõtleb see laps ka täiskasvanuna samamoodi. See käib siis ka Kubjase kohta. Inimesed ei lubagi endale rikkust, sest neil on mingid piirangud programmeeritud, kas vanemate, ühiskonna või iseenda poolt.
Rikkus ei ole raha, rikkus algab mõtlemisest, inimesest endast. Selleks, et rahalist rikkust saavutada, peab olema kõva eeltöö enda hinge ja mõistusega tehtud.
Soovitan lugeda Paul Mc Kenna "Ma Teen Su Rikkaks".. Nüüd pane tähele, vaesed inimesed naeravad: Hahaa, ma teen su rikkaks ja siis tuleb see hirmus kole sõna IRW.. Ja las nad naeravad, nad ei ole valmis rikkaks saama.
Kas oled tähele pannud inimesi, kes õelutsevad, vaadates rikkaid inimesi? Mina vaatasin juba lapsena, et miks nad õelutsevad, parem võtku eeskuju ja proovigu ise ka midagi saavutada. Selline mõtlemine ongi kusjuures osake rikkast mõtlemisest, kuigi ma sellest siis ei teadnud midagi. Kadedust ei tohi tunda, kadedus teeb vaeseks ja õnnetuks, sügaval sisimal. Tasub lugeda kirjandust ka erinevate miljonäride edulugusid. Need on huvitavad, pea iga ettevõtja leiab endaga sarnast käitumist, mõtlemist jne. Need on innustavad. Ja mitte ainult ettevõtjad. Mina, kunagi ekslikult taolise kirjanduse otsa sattudes, olles üdini õnnetu palgatöötaja, avastasin, et hei, ma ei olegi ju palgatöötaja loomusega, ma olen ise tegija, õppija, areneja ja ma tahan midagi saavutada, midagi luua. Varsti olingi iseenda peremees :)
Teinekord, kui on olukord ja tunne, et miski ei lähe ja nagu ei hakkakski minema, tasub ka vaadata mõnda edukat inimest ja mõelda sellele, et ka tema on läbi tule ja vee käinud ja vaata, kui hästi tal nüüd läheb - see innustab, paneb liigutama.

Ühesõnaga, rikkus hakkab mõtlemisest ja soovitan rikkalt mõtlemise kohta palju uurida ja hakka koos isaga rikkalt mõtlema :)

Ja veel - juba see, et sa selle küsimuse esitasid ja sellele vastust otsid, on sammuke lähemale rikkusele ;)
 
muide 25. detsember 2011, kl 11.08
Väga hea küsimus mõtleb ja kirjutab tegelikult väga õigeid mõtteid!
 
seadus 26. detsember 2011, kl 14.30
Ei saa mõelda, et tahan rikkaks. Tuleb soovida kindlaid asju, inimesi, olukordi. Ka tervis on rikkus.
 
Väga hea küsimus 27. detsember 2011, kl 02.49
Ei saa mõelda, et tahan rikkaks vaid tuleb mõelda, et saan rikkaks ja sellele, kuidas saada rikkaks ja selle jaoks ka reaalselt midagi teha, kui sa veel pole rikas. Kui raha ei tööta sulle, vaid sina rahale, siis veel pole rikas. Suhe rahaga pole rikas.
Tervis on rikkus, lapsed on rikkus ja on veel palju asju, mida saab nimetada rikkuseks ja mis on samuti väga oluline ja mis on samuti midagi, millest me õpime, mille hoidmist me õpime ja mida me hoiame :)
Küll aga ei ole õige öelda, et üks või teine asi on olulisem kui raha. Raha on alati oluline. Kui raha on oluline, siis seda ka on. Kui raha ei ole oluline, siis seda ei ole. Samamoodi, kui tervis ei ole oluline, siis seda ka ei ole. Ometi on enamus inimesi terved, aga selle pärast, et alateadlikult me hoiame ikka oma tervist, me ei tee midagi, mis kahjustaks meie tervist. Samuti tuleks suhtuda ka rahasse :)
 
Mnjah 04. jaanuar 2012, kl 17.52
Oma majanduslikku seisu ei hakka siin selgitama, kuid nii palju võin öelda, et raha armastab mind ja mina raha.
Saan mida tahan. Ettevõttele suuremat käivet, soovitud lisaraha jne. Asi ongi selles, et tean täpselt mida tahan, mitte et soovin saada rikkaks. Oma soovides pead olema täpne. Muidugi ei tohi kahelda soovitu täitumises:)
 
Seni 06. jaanuar 2012, kl 21.39
kui jooksin rahale järele, läks raha eest ära. Kui hakkasin pühendunult oma soove ellu viima, tuli raha minu juurde ise.

Küsimuse püstitajale: ma arvan, etoledki rikas, Sul on tegus isa. Paljudel pole juba sündides.
 
tra 10. jaanuar 2012, kl 16.08
suudan ka aeg-ajalt mõelda nagu "väga hea küsimus" siin kirjutab. võtsin käsile väga suure projekti, nimelt oma kodu loomise, alguses tundus võimatu ettevõtmine, paljud arvasid, kuidas sa julged jne jne... algusega sain hakkama, asjad tõesti jooksid ise paika, kõik justkui ime-väel tuligi ise minuni:) tegin ise väga palju ja pingutan ka edasi, kuid aina rohkem tekiib olukordi kus ma ei suuda enam nii positiivselt mõelda, aina rohkem tekib kuvastus momente"oleks ma vaid natuke rikkam":)...
ma kujutan ette, et paljud meie maal elavad inimesed ongi jõudnud sinna punkti, kus vaesus on hävitanud ka nende kõige tagasihoidlikumad ambitsioonid paremaks eluks. televiisorit näidatud saadetes olevad kodud, vahest lihtsalt vajad vett ja seepi, kuid inimestel ei ole enam jõudu ja tahet ka seda kätte võtta. päris raske on nende raamtutõdede järjel olla ja mõelda õieti..
 
tean 13. jaanuar 2012, kl 10.55
teiste raha lugemine, varastamine ( eriti laste ja loomade tagant annetuste) ei ole kedagi rikkaks teinud
 
pank 13. jaanuar 2012, kl 20.16
Lihtne, kui suudad 10 inimest panna enda ideed realiseerima,st tööle rakendada, elad hästi,
kui aga suurad 100, siis saad rikkaks jne.
Teised võimalused on juba riskidega seotud.

rikkus on suhteline mõiste ja kõik ei saa rikkad olla jne, kallid äpud, seda ei küsitud.
Ja muidugi teadmised, kerjustest on paar juhuslikult rikkaks saanud, enamus ikka tänu teadmistele.

Isal on oma firma kuid kuidas teha nii, et sellel firmal läheks hästi? Ei taha enam rotina elada.
Seega, mingeid võlusõnu selleks olemas ei ole, tuleb tegutseda.
 
Neidis 23. jaanuar 2012, kl 22.08
et saada rikkaks, tuleb algul mõnda aega täiesti rotina elada. kõik raha, mis hädavajalikust (odavaim söök, minimaalsed muud kulud jne) üle jääb, tuleb enda kasuks tööle panna. alles siis, kui su raha teenib sulle nii palju, et sa ise ei pea päevagi enam tööl käima, võib hakata oma unistuste elu elama. üldiselt oleks vaja siis kokku ajada nii paar miljonit eurot, et oma kuludega normaalselt elama saaks hakata.

oled nõus siis lähimad 15-20 aastat rottima? ilmselt mitte, seetõttu sa elu lõpuni vaeseks jäädki. ja vot seepärast enamus vaesed ongi, et nad ei suuda algul elada kokkuhoidlikult ja mõistlikult.
 
op 24. jaanuar 2012, kl 18.24
et rikkaks saada pead olema auahne,selgrooga ja pohuist.
 
sass 27. jaanuar 2012, kl 15.39
Kaks võimalust,mine Grossi poodi kassapidajaks,teine,mine Golojani juurde õpilaseks.
 
Lukas Tavas 26. oktoober 2021, kl 18.35
Tere kõigile, head päeva! Kui väärt organisatsioon on vabamüürlus, olen üks agentidest, kelle ülempreester on saatnud, et tuua võimalikult palju neid, kes on huvitatud Lite'ga tutvumisest ja vabamüürluse liikmeks saamisest. Olen ärimees, ma oman ettevõtteid üle kogu maailma. maakera, ma saavutan selle kõik vabamüürluse kaudu, kui teil on huvi, ärge nõudke ühendust ametnikuga alloleval aadressil,

WhatsApp; +31687329133
E-post; info.masonic.oregon@email.cz
E-post; info.masonic.oregon@gmail.com
Või lugege vabamüürlaste kohta lisateavet vabamüürlaste hiljutise Facebooki lehe lingilt; https://web.facebook.com/infomasonicoregon
 
Zdeněk Přikryl 14. november 2021, kl 04.34
Vajad kiirlaenu maja, auto ostmiseks või oma erinevate tegevuste finantseerimiseks, saada meile kiri. Taotlus töödeldakse kiiresti ja raha kantakse teie pangakontole.

E-post: financovaniainvesticeltd@gmail.com
 
Mari89 14. august 2022, kl 14.13
Tule teeni lisaraha videode vaatamise pealt, reaalsed väljamaksed ja tuleb olla igapäevaselt aktiivne , SISSEMAKSEID POLE VAJA, avad konto = $8,52, kutsud 10 sõpra liituma = $40 päev
Registreerimis link : https://godzillavideomedia.com/welcome?s=Rk8jyg&lang=ee

Lisa ennast ka kindlasti minu whatappi gruppi ( join group) : https://chat.whatsapp.com/Dv2YREb5LhQDvNmrZbN2RU

Saad kiirelt esitada küsimusi ja aitan sind meeleldi sellel teekonnal :)
 
Südamelt Ära 16. september 2022, kl 11.47
Ma ei tea, kuidas saada rikkaks aga seda tean ma küll, kuidas saada miljonäriks?

Tee miljon kasevihta ja kui sa need maha müüd siis oledki miljonär :D
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!