Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Rahamured
Kust laenu saaks?
 
laenaja 23. august 2014, kl 21.44
Teab ehk keegi, kust antakse laenu sellisel tingimusel, et ma ei pea laenuandjale näitama laekumisi oma pangakontole 6 kuu vältel?
Laenu oleks vaja 2000e.
 
laenaja 23. august 2014, kl 21.45
Parandan:
Viimase 6 kuu vältel siis.
 
noh 23. august 2014, kl 22.07
 
to : noh 23. august 2014, kl 22.08
päris loll . . . :((
 
pankur 24. august 2014, kl 00.08
Võta vaid oma kodupangast. Kui kord end SMS-laenu vms piix-piix*u mässid, ei saa sa ealeski pangast kodulaenu ega autoliisingut. Fakt.
 
noh 24. august 2014, kl 08.37
to : noh Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> päris loll . . . :((

ISe oled loll.

Sa, pankur, nimeta see PANK, kus ei taheta laenaja sissetulekust mitte midagi teada, vaid ilma igasuguse sissetuleku kontrollita laen pihku laotakse. Ilma sissetulekut tõestamata võidki ainult piiks-piiks laenu saada.
 
jah 24. august 2014, kl 09.31
üleüldse on lollus laenu võtta, kui sa seda tagasi maksta ei suuda. Teema autor paistab olema inimene, kes võtaks laenu, kuid tagasi ei maksaks.

Viimasele: Bigbank äkki.
 
mh 24. august 2014, kl 09.48
Laenu peab ju kohe maksma ka hakkama. See 2000 eurot aitab võibolla 7-meks kuuks ja sissetuleku puudumisel ollakse pärast 7-mendat kuud korralikult võlgu ja lisaks ka samas olukorras, kui enne laenu võtmist.
 
noh 24. august 2014, kl 10.33
jah Kirjutas:
-------------------------------------------------------

>
> Viimasele: Bigbank äkki.

Pole ju keeruline võtta enne targutamist panga koduleht lahti ja heita pilk peale laenutingimustele. Kohe esimeste hulgas on sissetuleku nõue. Või sa tõesti arvad, et pangale piisab suusõnalisest kinnitusest?
 
laenaja 24. august 2014, kl 22.58
Ma käingi tööl ja saan ametlikku palka ja pangakonto on mul kah sebis olemas.
Ainult et palga saan kätte sulas. Mõistagi maksab tööamdja ka kõik maksud riigile mis vaja. Kõik on korralik ja aus. Minuteada ei ole pangakonto omamine üldsegi kohustuslik.
Tean jah nüüd et ise olen süüdi et pole lasknud enda palka arvele kanda. Ma ei tulnudki selle peale et pankadel on selline poliitika et laenusoovija sissetulekud peavad arvele laekuma. Mul endal on nii mugavam olnud et saan palga sulas.
Sain ka palga tõendi ettevõttest kus töötan, millel on märgitud mu sissetulekud viimase poole aasta jooksul. Panka see ei huvita - kui palgalaekumised kontole puuduvad, siis sebist laenu ei saa.
Loomulikult vaatasin eelnevalt sebi kodukalt järele ja arvutasin laenukalkulaatoril välja, kuidas ja kui palju pean igakuiselt tagasi maksma 8 kuu vältel.
Pole siin mingit sahkermahkerit, käin korralikult tööl ja ei ela üle oma võimete. Lihtsalt auto ostust jääb puudu 1500 euri pluss veel mingid jooksvad kulutused mis auto ostuga kaasnevad.

Krdi jama küll, et seb mulle ära ütles. Öeldi et kui laenu tahan siis pean poole aasta jooksul laskma enda palga oma pangaarvele kanda. Pool aastat on pikk aeg. Nüüd siis otsingi muid võimalusi. Mingit sms laenu pole kunagi võtnud ega kavatsegi võtta. Ennem olen ilma.
Tänud kõigile kes vastata viitsisid.
 
raviarst 26. august 2014, kl 10.13
muide misiganes maksed võib vabalt teha käest-kätte. ükski seadus ei kohusta kasutama panka. sms laenu ära muidugi võta. proovi parem mõnda eraisikut.
 
nii 26. august 2014, kl 11.04
ei, keegi ei kohusta inimest omama pangakontot, ja tõesti võib kõik maksed sularahas toimetada. Ainuke aga on siin see, et laenu andmise tingimused on laenuandja otsustada ja kui pank on otsustanud, et sissetulek PEAB olema laekunud pangakontole, siis nii ongi. Vaielda pole siin midagi. Ega pank pole kohustatud igale soovijale laenu andma ja veel vähem on ta kohustatud laenu andma laenaja soovitud tingimustel.
 
Vaeste Patuste Alev 12. oktoober 2020, kl 20.22
Ma olen nii vaene et mul pole isegi laenu pangakontol.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!