Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Rahamured
Toimetulekutoetus
 
.. 15. jaanuar 2020, kl 15.45
Ma ei saa aru, kuidas selle maksmine käib? Mis siis, kui taotlejal on mitu pangakontot? Kas sääste ei või üldse olla? Mul on üks pangakonto, aga plaanin teha teise, et alustada natukese investeerimisega tuleviku (pensioni) huvides, aga sel vahepealsel ajal võib mul tekkida probleeme, sest tervis ei ole nii hea. Kas ma peaksin selle siis pooleli jätma ja täiesti nullis olema? Aitäh
 
ffd 16. jaanuar 2020, kl 15.32
Et kas inimesel ei või olla mitut pangakontot?
 
miisu 13. veebruar 2020, kl 15.02
Toimetulekutoetus. See sõna ise ütleb kõik ära. Sulle antakse toetust , et Sa hetkel-sellel kuul tuleksid enda ja oma perega toime. Maksmine käib niimoodi, et maksja - riik- nõuab Sinu käest pangakonto väljavõtet iga kuu. . Näiteks kui sinna on laekunud sugulaselt toetus , siis seda summat ka arvestatakse toetuse väljamaksmisel. Nii ikka ei saa, et ühe kontoga nõuad riigilt toimetulekuks raha ja teisele kontole kannad oma raha helgeks tulevikuks. Inimene, kellel on võimalus investeerida ei ole toimetulekutoetuse saaja. Kindlad reeglid on. Riik ei lahmi oma raha.
 
.. 21. veebruar 2020, kl 13.40
Selge, aga ma teen seda väga väikeste summadega, et 5€ kuus panen kõrvale ja kogun kokku summa, mida investeerida. Kas see on keelatud? Kas ma ei või seda raha teisiti kasutada, et jätan leiva-saia ostmata, vaid selle asemel panen kõrvale, et tulevikus iseseisvam olla? Ma tahaks kohe iseseisev olla, aga see võtab aega ja sel ajal võib probleeme tekkida.
 
Agneke 22. märts 2020, kl 18.19
Siis pead mõlemad kontod ette näitama!
 
Agneke 22. märts 2020, kl 18.25
Aga hulluna ei pea sa midagi ette näitama! Hulluna pead ka muidugi, teatud aastate tagant uuesti grupiraha taotlema! Ega midagi! Arvan, et jään ikkagi üksikuks, tundsin seda ka lapsepõlves!
 
mike 29. november 2020, kl 14.43
Pakume laenusummat: 5000 kuni 500 000,00. Ma tahan teile täielikult kinnitada, et saate
raha, kui ainult olete väga tõsine ja usaldusväärne, sest mulle meeldib tõsine
ja jumal, kes kardab inimesi. Kui olete huvitatud, võtke meiega lisateabe saamiseks ühendust
solidfoundationloanhome@gmail.com
 
Uranus23 02. september 2022, kl 02.37
Mul ka on mõttes teha konto Läti pangas selleks et seal panna kõrvale mõned säästud ja abi raha mis tuleb sugulastelt, et see Sotsiaal osakond seda raha ei näeks toimetuleku toetuse taotlemisel.
Mis te arvate on see hea plaan?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!