Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Rahamured
Varsti kodutu, kuidas sellises olukorras ellu jääda?
 
Kuristiku serval 29. detsember 2020, kl 05.02
Nonii, las jagavad kogemusi inimesed, kes on olnud kodutud või kellel on nendega kokkupuuteid.
Seisab endalgi varsti see ees, muuta ei saa, väljapääse ei ole. Elan Tartus ja tean, et siin on toiduabi kapid, kus enamasti midagi ei ole, sest keegi tassib sealt kilekottidega ära. Missugused võimalused on ellu jääda kodutuna, kui puudub sissetulek ja igasugune võimekus endale pinda üürida? Kui asjalik koht on Lubja öömaja ja need teisel korrusel üüritavad voodikohad üüriga 30 eurot kuu? Millest saaks teha vettpidava onni? Lapsena küll onnisid tegin, aga ega need vihma eemal ei hoidnud.
Kuidas see algas, lugu lihtne. Mina, kehva tervisega. Elan sotskorteris, ainus raha on see töövõimetuse pension.
Põhjus väga proosaline, sattusin vale tädi otsa. Mul pole soovi laste järgi, ma ei suudaks neid kasvatada. Minu plaan oli kantosku otsa tirida, varem ikka olen seda pruukinud, aga see tädi veenis mu ümber. Kuna ma polnud kaua saanud, andsin alla. Nüüd on laps käes, tädi läheb varsti mu vastu kohtusse. Teada olevalt kavatseb tema juba linnavalitsusele kirja saata, et seal mu pihta mingit kägu ajda. Et mind korterist välja visataks. Ta on väga hea esineja, kõik jäävad teda uskuma. Seega mul lootust ei ole.
Miks ta muidugi nii teeb, vot, see on küsimuste küsimus. Muidugi, raseduse ajal ta hakkas ilmutama väga imelikke soove. Üks huvitav asi on, et ta usub esoteerikasse. Umbes nii, nagu ekre valija usub, et homosid ei tohi maailmas olemas olla. Noh, sealt siis need soovid tulevad. Iga päev kohustuslik meditatsioon koos temaga. Iga toidu sisse on kohustus lasta tilk mingit eeterlikku õli. Igal sammul palvetada, mingeid mantraid joriseda, tema teeb seda tihti. Ta väitis, et ma teesklen oma tervisehäda. Käskis valed mõtted unustada, tööle minna, sest tema tahab palju raha saada. Ta loodab, et ma lähen temalt armu paluma ja hakkan rahuldama tema mistahes soove. Aga ma olen otsustanud. Seda ma ei suuda, ainus võimalus on kuidagi lageda taeva all hakkama saada. Millegi muuga ka teie mind aidata ei saa, ainult tõesti see nõu, et kuidas ellu jääda. Võibolla kraabin iga kuu 3 kümppa selle Lubja üürivoodikoha jaoks. Võibolla aga mitte.
 
noo 29. detsember 2020, kl 15.46
ei aja sind keegi sotskorterist välja, mis jutt see on. Ja töövõimetus pension on ka nii pisike raha, et sellest midagi ära võtta ei anna. Seega, las käib ja jaurab.
 
Karm 29. detsember 2020, kl 17.37
Eestis on ainult neil hea elu kellel on toetav ja tubli perekond.
Ülejäänud närivad muru ja teevad neid töid mida ülejäänud teha ei taha
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!