Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Rahamured
Otsin eraisikust laenuandjat. 37800€
 
Lia 18. detsember 2023, kl 06.42
Tere kõigile!

Saan aru, et otsin kui nõela heinakuhjast aga lootus sureb alati viimasena. Otsin eraisikust laenuandjaid, kellega saaks läbi rääkida sellise suure laenu nüansid. Pangast proovisin ja ei saanud, maksehäireid ei ole. Tagatist ka ei ole(seepärast ongi nagu nõela otsimine heinakuhjast). Situatsioonist sooviksin rääkida isiklikult. Asjaga on ebareaalselt kiire ja ma ei oska kuskilt otsida. Palun, kui sa tead kedagi, kes teab kedagi, kes saaks olla minu elupäästja antud olukorras, anna palun teada. Palun ka, et vastused oleksid ilma suurema negatiivsuseta. Ma tean, et tagatiseta pea võimatu leida aga situatsioonis, kus ollakse juba sügavaimas augus, tuleb variante otsida absoluutselt igalt poolt. Ma olen reaalselt juba valmis maksma ebareaalselt suuri protsente ja kas või elu lõpuni, peaasi, et antud olukorras abi saaksin. Jah see tundub väga imelik olevat, et kas tõesti suure protsendi maksmine kogu elu parem valik kui siis see 37800euro teisel viisil lahendamin. Tõesti suure intessi maksmine on antud olukorras palju palju kergem.

Aitäh hea inimene, kes sa seda lugesid ning proovid kuidagi aidata.
 
Lia 18. detsember 2023, kl 22.22
Tere

Ei kaota veel lootust peale eelmist postitust ning otsin ikka veel eraisikust laenuandjaid, kes oleksid valmis ilma tagatiseta(kuna seda ei ole) suuremat laenu andma. Kuna tähtaeg on 19.12 siis asi on väga kriitiline. Kui sa tunned kedagi, kes sellise asjaga tegeleb, anna palun märku.
 
Lia 18. detsember 2023, kl 23.27
Tere

Laenusoov 37800€ kolmeks aastaks, tagasi 72000€ ehk kuumakse võiks olla 1050€+intress 950€, kahjuks tagatist ei ole. See ei ole muinasjutt, asi on ulmeliselt kiire. Valmis kõigeks. Anna märku palun.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!