Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Rahamured
Saa minu pealt rikkamaks. Kiire.
user_d1b86e 21. detsember 2023, kl 02.26
Tere kõigile!
Antud postitus saab natuke pikem olema, proovin detailsemalt anda teada, mis on soov ning mure. Ütlen ka kohe, et suhtun igasse kommentaari austusega. Soov on järgmine, 37800€ ja ilma tagatiseta(seda lihtsalt ei ole). Ma tean, see on kui heinakuhjast nõela otsime aga minu situatsioonis on absoluutselt iga 0.0001% kui tunneli lõpus valgus ning lootus. Olen lugenud ning kursis, et keegi ei anna sellist summat tagatiseta aga siin ma olen ja küsin ikka. Ühes kuus saan maksimaalselt tagasi maksta 2000€ ning veebruarist lisatöökohas teenides nats rohkem, ütleme nii et mingiks ajaks tõmban kõik ebavajalikud väljaminekud lukku. Kuna olukord on väga kriitiline siis itressi osas nõustun kõigega(peaasi, et see ei kesta kümneid aastaid ja ulataks ebareaalse summani). Olen otsinud lahendusi igalt poolt, selline tunne, et isegi põõsast ja kivi alt aga otsing on olnud täiesti lootusetu. Nii suurt summat läheb tarvis refinantseerimiseks, ei ole seotud ainult mingite väikelaenudega või jarelmaksudega. Siinkohal sooviks laenuandjaga isiklikult rääkida aga kokkuvõttes saades antud summa on kõik kohustused nullis va siis eraisiku poolt väljastatud laen. Ulmeliselt pikalt ei hakka kirjutama aga kui on vähegi lootust siis olen valmis kõvasti pingutama ja maksma keskmisest palju suuremat intressi, kui imelikult see ka ei kõlaks, sest kui antud olukord ei lahene on see sügav must auk elu lõpuni, milles oleks ebareaalne ellu jääda.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!