Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Rahamured
Miks ühisdeklaratsioon on mõttekam?
 
emand kahega 06. veebruar 2008, kl 10.00
Miks abikaasade ühisdeklaratsioon on mõttekam kui teha eraldi? Meil on ka kaks last ja eluasemelaen (mehe nimel). Oleme siiani alati eraldi teinud, kas keegi ehk seletaks miks ühisdeklaratsiooni teha võiks?
 
sinine 06. veebruar 2008, kl 10.07
juhul kui mõlemad töötate terve aasta korraliku palgaga, siis polegi mingit vahet. võib teha nii koos kui eraldi.
samas ühisdeklariga kunagi ei kaota ka ja kui ise kindel pole, võib ikka kokku teha. üldiselt on koosdeklareerimisel mõte siis, kui üks abikaasadest ei tööta või on osa aastat väikese palgaga töötanud, ja ei ole võimalik kõiki lubatud tuludest lubatud mahaarvamisi üksinda teha.
 
emand kahega 06. veebruar 2008, kl 10.09
Sissetulek palga, dekreediraha ning vanemahüvitise näol oli terve eelmine aasta olemas, aga kas see läheb osati ka mittetöötamise alla?
 
sinine 06. veebruar 2008, kl 10.13
vahet pole, kuskohast su sissetulek on, oleneb sellest, kui palju sul makstud tulumaksu on, kas saad kõik oma lubatud mahaarvamised teha. kui kahtled, pane lapsed mehe deklarisse või tehke ühisdeklar.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!