Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Rahamured
eluasemelaenu intressid jälle
 
m 06. veebruar 2008, kl 12.42
Kui esitan esamakordselt ja tegin panga kaudu. Siis kas pean eraldi veel mingid paberid maksuametisse viima? Koju tuli kiri makstud intresside kohta, et viige maksuametisse aga sama asja saab teha ju panga kaudu.
 
kohalik 06. veebruar 2008, kl 12.52
Kui mina eelmisel aastal esimest korda intresse deklareerisin, siis panin küll elektroonilisse deklaratsiooni intressid sisse, kuid kuna ülekannet ei tulnud, ega tulnud, siis viisin iseseisvalt maksuametisse laenulepingu koopia ja siis nädalaga tuli raha üle.
 
krissu 06. veebruar 2008, kl 12.59
kui võimalik siis helistad oma inspektorile ja ta ütleb mida vaja. kohale ei ole vaja minna kui sul on võimalus neile vajalikud paberid faksida.
 
B 06. veebruar 2008, kl 13.14
Võivad tahta ostu-müügilepingut ja laenulepingut näha.
Kõige lihtsam on elektrooniliselt ära teha ja siis papberitega ise kohale minna kohe...
 
krissu 06. veebruar 2008, kl 13.57
esimene kord peab ise laenulepingu ja hüpoteegi lepingu koopiad maksuametisse viima, taotlus täida elektrooniliselt
 
m 06. veebruar 2008, kl 14.18
tänud vastuste eest!
 
krissu- see esimene 06. veebruar 2008, kl 14.47
täidad internetis oma deklari ära ja siis ootad ja käid vaatad milla tuleb sulle info sinna maksuametist, seal kirjas mida nad tahavad saada. ei ole vaja ise kohe sinna joosta oma tohutu paberi kuhjaga, sest kui sinu deklarit ei ole veel läbi vaadatud siis ei tea nad veel mida lisaks tahavad. võib juhtuda et nad ei tahagi midagi. minult ei küsitud kolm aastat ühtegi paberit ja siis eelmine aasta oli vaja leping esitada. raha ootasin muidugi juuni lõpuni:(
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!