Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Müstika nurgake
Kildudeks löödud elu, palun abi

to 17.45 16. juuni 2011, kl 09.07
kui tahad tähelepanu siis haigele seda ka antakse. oma linke loe koos palatikaaslastega. täiskuu on raske aeg sinusugustele naeru/nutu/ ahastusega peas elevale hullunule

terjele 16. juuni 2011, kl 13.41
katsu nüüd rahuneda, sest selline on olemas kellele lausa meeldib kuulata ikka ja jälle et ta on rasvunud iseliikuv lihakombinaat ja haisev kloaak. miks siis mitte pakkuda meelehead sellisele? las kuulab.
haige enesevihkamine, olematu enesehinnang ja sügav alaväärsuskompleks paneb inetu-kole-paksu fantaseerima ja luulusid lendu laskam

to Kass 18. juuni 2011, kl 12.01
> Olen endiselt kodus ei taha sealt ära minna

loomulik. kodust läheb see, kes seal enam olla ei taha. selline on minu nägemus asjast.

> ja anda niisama lihtsalt alla, kuuletuda tema käsule, et
> tema tahab nüüd järsku üksi olla ja meie abielu
> lahutada.

tegutseb see, kes tahab lahutada. Sina lahutada ei taha, niisiis ela ja ära liiast pead vaeva.

> Läbi oma töökaaslasete uurib ta
> nüüd ja palub neilt abi meie abielu lahutuse organis
> eerimiseks infot.

kas mees tahab lahutada Sinust või oma töökaaslastest? kui tahab lahutada töökaaslastest, siis on õigel teel; kui tahab siiski Sinust lahutust, siis tuleks tal ikkagi Sinuga rääkida. võid talle nii üteldagi.

> Kas tõesti see ego ja uhkus võib kukutad
> a inimese?

jah, võib.

> Depressioon on tal kindlasti,

kui oled selles kindel, siis ütle talle ka seda, et lahutus teda depressioonist ei päästa ning probleeme tuleb lahendada õiges järjekorras.

mehega rääkides kasuta kindlat kõneviisi. tuleks, oleks, võiks, peaks, läheks, teeks - need ks-lõpulise sõnad unusta kõik.

Elisa 01. september 2016, kl 22.28
Minu elu muutus laastatud, kui mu abikaasa saatis mulle pakkimine, pärast 17 aastat, et oleme koos olnud. Ma olin kadunud ja abitu pärast üritab nii palju viise, kuidas teha oma abikaasa mind tagasi. Ühel päeval tööl, olin hajameelne ei tea, et minu ülemus helistas mulle, et ta istus ja küsis, mida tema oli kõike ma ütlesin talle ja ta naeratas ja ütles, et see ei olnud probleem. Ma ei ole kunagi aru, mida ta silmas seda ei olnud probleem saada oma abikaasa tagasi, ta ütles, et ta kasutas õigekirja saada oma naise tagasi, kui ta jättis ta teise mehe ja nüüd on nad koos kuni kuupäeva ja Alguses olin šokeeritud kuulmine sellist asja minu ülemus. Ta andis mulle e-posti aadress suur õigekirja Ratas, kes aitas tal saada tema abikaasa tagasi, ma ei uskunud seda teeks, aga ma ei olnud muud valikut kui saada kokku puutunud õigekirja ratas, mis ma tegin, ja ta palus minu info- ja et mu abikaasa, et võimaldada tal cast õigekirja ja ma saatsin talle detaile, kuid kahe päeva pärast, et mu ema helistas mulle, et mu abikaasa tuli anus, et ta tahab mind tagasi, ma ei uskunud seda, sest see oli nagu unenägu ja i tuli kiirustada alla minu ema koht ja minu suurim üllatus, minu abikaasa oli põlvitades enne mind paluvad andestust, et ta tahab mind ja lapsed koju tagasi, siis ma andsin DR IREDIA kõne kohta ootamatu mu abikaasa ja ta tegi seda mulle selge, et mu abikaasa armastab mind, kuni maailma lõpp, et ta ei lahku minu silmis. Nüüd minu ja mu abikaasa on jälle koos ja alustas teed meeldivat asju, mida ta ei ole varem teinud, ta teeb mind õnnelikuks ja teha seda, mida ta on oletada, et teha nagu mees ilma näriv. Kõik tänu DR IREDIA. Kui teil on vaja abi seoses abielu, võtke DR IREDIA abi. Jõuate teda e-posti teel: drirediaherbalhome@gmail.com Ta on usaldusväärne mees.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!