Nii meeldiv on, et tuhanded inimesed koos minuga arutlevad ühiskonna põletavatel teemadel.
Mineviku mustrid viitavad elule ja joonistavad kujundid elust enesest. Püüame luua pilte elust, kuid kahjuks need osutuvad petlikeks.
foorumis on vaikus.
Inimesed koosnevad kujunditest. Paljud koosnevad suurtest kujunditest, on neid, kes koosnevad väikestest kujunditest. Need inimesed, kes koosnevad väikestest kujunditest, on sarkastilised, kurjad, ei kiirga endast välja. Suurtest kujunditest koosnevad inimesed on seevastu hellad ja vastuvõtlikud. Nad koguvad endasse teiste muresid, on emotsionaalsed ja võtavad enda mureks palju seda, mida ei peaks võtma.
See on fakt.
Olen Onu, tahan noomida ja sakutada, et Sa mõistaksid ja oskaksid järeldusi teha – elada tuleb iseendale, mitte ei saa elada teiste elu. Ei saa teisi enda järgi kujundada. Ole avatud, jaga oma hiilgust ja sära, Sinus on seda. Raja omale eesmärk, mida Sa elus tahad. Ära unusta igal õhtul teha palvet ja hommikul kaitsepalveid, et keegi ei saa tulla Sinu privaatsust segama.
Teie maisuses ei saagi muud teha, kui noomida ja veelkord noomida. Teie mõttemaailm on sassis, seda tuleks iga päev korrastada. Valitsege oma mõtteid pidevalt ja pistke põlema, kui muidu ei saa. Telefonihelin/naabrimuti sõim toob tihti halva info, mis laagerdub teisse, süüvib ja lõhub energeetilist välja ja meeli.
Inimene peaks leidma enda jaoks aega pugeda peitu arutelusse ja süüvida oma missiooni, oma mõttemaailma.
Tuleb selgeks mõelda oma minevik ja siis lõplikult unustada tehtud vead.
Karma pidurdab edasijõudmist. Karma on eluaegne, ta kandub ühest elust teise – kui ei saa lahendust.
Needus on teise inimese halb tegu, mõte, kättemaks – see on peen võrgustik, millesse inimene mässitakse, nii et ta võib lämbuda. Tekivad haigused, millele diagnoosi ei leita – inimene hukkub ja isegi lahkamisel ei selgu, millega oli tegemist.
Mina, Onu, olen uudishimulik, ütlen välja, mida ma näen, milline aura on inimesel. Näen siirust ja võltsi ja valet, kas inimene on terve või haige ja ka seda, mis inimest momendil vaevab.
Head arutelu.