Mis tähendab suunaga kagusse? Pott ise on kagus siis on see jah pehmelt öeldes shitt asukoht. Raha voolab ära. Püüa wc ära peita disainiga. Ja poti kaas hoia kogu aeg kinni kui ei kasutata. Ka veega allauhtumise ajal.
Konna mõju on minimaalne kui üldse seda on. Nii oleks kogu maailm eesotsas Hiinamaaga rikkad kui konna kuju asetamine koju tooks varandust.
Feng shui üldse ei too rikkust vaid avab inimesele kanalid mis võiksid seda tuua kui inimese saatuses on ettenähtud.
Uuri lendava tähe (flying star) meetodit kodu heade ja halbade tsoonide ära määramisel.
Näiteks: http://www.fscalc.net/calculator.faces
Seal saad vihjeid kus su kodus mis elemendid peavad domineerima.
Pane maja ehituse alguse aasta, siis facing degrees mis on su kodu nö esikülg ehk see külg majast kust avaneb su elamisest peamine vaade. Näiteks kui põhiliselt loetakse facing palaceks maja esikülge siis majas kus kõik peamiste ruumide aknad avanevad maja tagaküljele on facing palace maja tagakülg. Vähemalt mina lahendan seda asja enda jaoks nii. See on keeruline määrata ja ma pole süvenenud sellesse sest minu kodus on kõik aknad vaid ühte suunda.
Facing peab olema paika pandud väga täpselt kompassiga mõõtes ilmakaart kuhu see avaneb.
Linnukesed pane mountain, water ja base ette. Numbrikombinatisoonid mis pärast calculate klikkimist tulevad, on su maja nö sünnikaart. Mida need tähendavad, viitsi ise otsida.
Halvad on 2 3 5 7 numbrid. Head vastavalt 1 4 6 8 ja 9.
1=vesi, 2=maa, 3;4=puu, 5=maa(kõige halvem), 6;7 metall. 8=maa(kõige parem) ja 9 tuli.
Calculaatori antud kombinatsioonid on meil müüdud Lillian Too raamatutes või www-s leiduvatel saitidel lahti seletatud.
Ja kuigi sa ehk kunagi oled piisavalt palju end selles vallas harinud, leiad ikka, et midagi on siiski veel mitte nii nagu peaks.
Eestis minu teada puudub hea feng shui alane koolitus.