Kui vool läheb (sekundiks) ära ja tuleb siis tagasi, siis hakkavadki vooluvõrgus olevad asjad mängima. Digiboks on üks nendest, mis kindlasti ise sisse lülitub. Kui asjad juba ühest kohast teise sõidavad, siis on põhjust kummitustes kahelda. Tule süttimine /kustumine ei näita veel kummituse olemasolu.
Kuigi minul on küll REAALSELT üks mänguasi märku andnud, kuigi ma tol hetkel seda ei teadnud. Sellest on juba umbes 10 aastat tagasi, lapsed olid veel väiksed, ja äkitselt hakkas üks Pokemoni (teate, see kollane elukas)-mängumobiil helisema. Öösel kell 4 mänguasjadekastis. Alles järgmine päev sain teada, et samal ajal olid mu ema ja isa üles ärganud, sest nende korterisse tuli ukse vahelt paksu tossu. Nimelt I korrusel (ema-isa elavad III k.) oli ühes korteris tulekahju puhkenud, milles isegi inimene hukkus. Kui hommikul emaga telefonis rääkisin, ja ta kirjeldas, mis juhtus, siis tuli meelde, et mul samal ajal piiksus Pokemoni-mobla. Aga piiksus ta tegelikult sellepärast, et teised mänguasjad olid öösel peale vajunud ja vajutasid ühe nupu alla. Kuid jah, ajastus oli kummaline..