Müstika nurgake
Öine kõhedust tekitav seik

Hirmul on suured silmad 10. veebruar 2014, kl 13.22
Täna öösel poole kahe paiku juhtus selline asi, et ärkasin millegi peale üles (seda ikka juhtub) ja samal hetkel lülitus magamistoas olev telekas ise sisse.... (kui keegi kahtleb, siis 100% lülitus sisse, mitte ei olnud mängima jäänud õhtust). Lülitasin küll telku kohe välja aga kuidagi kõhedust tekitav seik, huvitav kas mingi enne?

ei usu 10. veebruar 2014, kl 13.36
tehnika imed või apsud.kui oleks kolli näinud või kuulnud kõndimas usuks

Mul 10. veebruar 2014, kl 13.45
hakkab veekeedukann ise tööle aegajalt,kuigi teda peab ikka korralikult vajutama,et tööle läheks.Esimest korda oli päris imelik,nüüd juba majavaimuga ära harjunud.

ja mul 10. veebruar 2014, kl 13.56
läks öösel köögis tuli iseenesest põlema . . . ei suutnud seda ka kuidagi uskuda

Täna oli tõesti imelik öö 10. veebruar 2014, kl 14.12
Täna öösel lülitus täpselt kell 00:00 kellraadio sisse ja hakkas sahisema lambist! Päris palju värisesin teki all pärast :P

juhtub 10. veebruar 2014, kl 14.15
ilmselt voolukõikumine.

g 10. veebruar 2014, kl 14.40
Minul on kõik elektriasjandused ööseks seinast väljas, va külmik, ja ei mingeid majavaime :)

päeval 10. veebruar 2014, kl 15.18
minul aga keset päeva helises mu enda kõrval telefon. Lihtsalt heliseski, aga helistaja nr ei näidanud ja keegi ei vastanud ka, sest keegi ei helistanud tegelikult. Enne ka nii olnud ja arvan, et mu telefoniga kontrollitakse midagi.
Muide, ka telekaga saab jälgida sinu elu ja elamist nii, et sa ise mittemidagi ei oska aimatagi, kuigi jälgijal on iga su sõna ja liigutus kuulda ja näha.

kahtleja 10. veebruar 2014, kl 15.47
Kui vool läheb (sekundiks) ära ja tuleb siis tagasi, siis hakkavadki vooluvõrgus olevad asjad mängima. Digiboks on üks nendest, mis kindlasti ise sisse lülitub. Kui asjad juba ühest kohast teise sõidavad, siis on põhjust kummitustes kahelda. Tule süttimine /kustumine ei näita veel kummituse olemasolu.

Kuigi minul on küll REAALSELT üks mänguasi märku andnud, kuigi ma tol hetkel seda ei teadnud. Sellest on juba umbes 10 aastat tagasi, lapsed olid veel väiksed, ja äkitselt hakkas üks Pokemoni (teate, see kollane elukas)-mängumobiil helisema. Öösel kell 4 mänguasjadekastis. Alles järgmine päev sain teada, et samal ajal olid mu ema ja isa üles ärganud, sest nende korterisse tuli ukse vahelt paksu tossu. Nimelt I korrusel (ema-isa elavad III k.) oli ühes korteris tulekahju puhkenud, milles isegi inimene hukkus. Kui hommikul emaga telefonis rääkisin, ja ta kirjeldas, mis juhtus, siis tuli meelde, et mul samal ajal piiksus Pokemoni-mobla. Aga piiksus ta tegelikult sellepärast, et teised mänguasjad olid öösel peale vajunud ja vajutasid ühe nupu alla. Kuid jah, ajastus oli kummaline..

rivo 10. veebruar 2014, kl 16.24
mul läks hommikul köögis ise muna pannile ja muutus omletiks.. vaatasin ringi ka, aga kedagi ei olnud...

ka nii 10. veebruar 2014, kl 23.17
Kui su teleri pult oli voodis siis võisid voodis end keerates puldi vastu minna ja teler lülituski sisse.

tõsi 11. veebruar 2014, kl 08.18

mina 11. veebruar 2014, kl 11.02
Vaatasin kunagi arvutist kummitustest dokumentaalfilmi. Teate küll, käivad seadmetega majas jne. Ja äkitselt üks hetk läheb pimedaks ja siis uuesti tuli põlema (tuli kustu, aga arvuti mängib edasi ja näitab et vooluvõrgus elekter olemas). Vot siis küll süda peksis tükk aega sees, suht jube oli.

Onyx 11. veebruar 2014, kl 12.05
Aga mida telekas näidati? Äkki taheti sulle midagi teada anda.
Uriinia 11. veebruar 2014, kl 20.02
No mida seal telekas ikka sellisel kellaajal näidatakse?
Eks ikka Kanal-12 öist jututuba näidatakse, seal kus kiilanemisele kalduvad vanamehed saavad oma salasoove sellele sorakale esitleda, kes päeval maage ja ennustajaid kureerib.
Ma arvan, et tõesti taheti midagi teada anda...

fifi 15. veebruar 2014, kl 14.26
kahtleja
hea on seletada, et elektri kõikumised ja ma ei tea mis.
no mul pole veel iialgi elekter nii kõikunud, et telekad, raadiod jm el. asjad on iseenesest tööle hakanud. miks siis, kui see nii loomulik on? või minu majas ei lähe vool kunagi iseenesest ära?

minul on kaks korda mobiiltelefon imeliku teate andnud. sama inimesega seoses. teisel korral anti teada või andis selle inimese hing või vaim ise teada ta surmast.
loomulikult võib seletada, et oli kokkusattumus jne.
aga eitada ei saa, et selline asi toimus.

hillar kohv 15. veebruar 2014, kl 17.19
sellepärast ma ütlen et ilma elektrita on ohutu elada:)
elagu küünlavalgus

eksole 15. veebruar 2014, kl 17.32
Kuni vooluvõrku ühendamata seadmed ise tööle ei hakka pole häda midagi, mingi jutu annab vähemalt välja mõelda, kuidas telekas ise käima läks.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!