Müstika nurgake
Spiritistlikud seansid

Charoite 22. märts 2014, kl 23.11
Ootame kõiki huvilasi spiritismi praktiseerimiseks. Seansid toimuvad 2 korda nädalas. Osalejate arv on piiratud.

Spiritism toob uusi üldmõisteid inimese ja kõige kohta, mis inimest ümbritseb. Spiritism puudutab kõiki teadmiste valdkondi, inimeste käitumist ja tegevusi, avades uue ajastu inimkonna uuendamises.
Spiritism võib ja peaks olema uuritav, analüüsitav ja praktiseeritav kõikides tema eksistentsi osades: filosoofias, religioonis, eetikas, moraalis, kasvatuses ja ühiskonnas.

Tel. +372 58 122 865
E-mail: gulbahar555@hotmail.com
Uriinia 22. märts 2014, kl 23.42
Meie oleksime väga huvitatud.
Huvi on üles näidatud isegi Jämejala Intuitiivteaduste Akadeemiast et osaleda Teie Spiritistlikel seanssidel. Juba Prohvet Mustikas22 nägi Teie saabumist ette.

Kuhu me peaksime tulema, kui meie töökal kollektiivil õnnestub ebaarste ninapidi vedada ja palatist jalga lasta.
Ahjaa, Needuse-Endlil on ka täpsustav küsimus...
Kas seansside ees ka ringvaadet näidatakse? Noh, Fitil või Nõukogude Eesti või midagi seesugust.

Ja siis veel loomulikult eriti põletav küsimus: Kui meie invaliidsuspensionist ei peaks piisama selle spiritistliku seansi läbiviimiseks, kas siis oleks võimalik ka osadena tasuda? Pinsipäevad, palgapäevad ja toetusepäevad alles kaugel ja kõik musta maagia märgid näitavad, et olete alustanud liiga vara...

Charoite 23. märts 2014, kl 12.34
Minu nimi on Olga. Taroga tegelen juba lapsepõlvest. Vaimudega suhtlen mitte nii palju aega, ainult 4 aastat, pärast vanaisa surma. Vaimudega suhtlemise jaoks kasutan Angel Board. See on samamoodi nagu Spirit Board, Ouija Board. Minu jaoks kasutan ka autamatic writings (ei tea kuidas eesti keeles nimetakse). Ma ei ole mingi super meedium nagu Vanga oli, arvan et kõik inimesed on meediumid ja seda õppida on võimalik. Mõned pärast spiritistliku seanse alustavad suhelda Vaimudega lihtsam ja lihtsam. See talent või võime on võimalik arendada.Pärast vanaisa surma ta suhtles minuga unes, praegu ma võtan paberit ja pliiatsi ja ta kirjutab minu käega *(automatic wrtings). Spiritistliku saensides kõik võivad proovida suhelda Vaimudega.Seansides kasutme Angel Board, ühes gruppis peab olema mitte rohkem kui 7 inimest. Kui keegi tahab siis võime teha ka seansid või tunnid kuidas õppida suhelda Vaimudega pliiatsiga *(automatic writings). Praegu korraldan gruppid. Sest et seansid olevad edukalt, ühes gruppis inimesed kogu aeg peavad olema samad. Ja seanside ajad ka peavad olema samad. Peab olema konkreetne aeg ja inimesed. See on väga tähtis! Seansid toimuvad vana linnas. Seanside registreerimine toimub e-maili kaudu.

olgade'le 23. märts 2014, kl 12.46
Nimi Olga ei ütle midagi. Perekonnanimi ka paluks. Need vaimud ei räägi teile mitte midagi muud, mida te ise juba ei teaks. Paljud lõbustavad ennast teie lollitamisega. Enne kui jooksete seanssidele, tutvuge materjalidega, mida toob endaga kaasa vaimudega suhtlemine. Ärge siis pärast tulge siia jälle kurtma, et teil on kallal luupainajad ja muud madalama sfääride tegelased.

Charoite 23. märts 2014, kl 13.14
Materjal tutvumise jaoks: Allan Kardec'i raamatud -

"Vaimude raamat"

"Meediumide raamat"

"Evangeelium spiritismi kohaselt"

"Taevas ja põrgu"

"Genees"

Ma olen ise Kardecian Spiritist Society liige.

Alar ( selgetnägija) 23. märts 2014, kl 21.08
Kirjutan teema autorile.

Tahaksin sind hoiatada. Kui igaühele õpetada vaimudega kontakti loomist, võib lõppeda kurvalt. Näiteks kui inimene õpib seansis vaimudega vestlemise ära ja ta läheb koju. Ning hakkab kodus uuesti proovima kontakti loomist vaimuga. Siis võib inimene hätta jääda.

Küsimused Charoite`le.

Mismoodi inimesed kaitsevad ennast kurjade vaimude eest?

Mismoodi saab vahet teha, et vestluses on heatahtlik
või pahatahtlik vaim?

Kuna olen ka meedium. Sellepärast tunnengi huvi.

Charoite 23. märts 2014, kl 22.02
Alar ( selgetnägija) Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Kirjutan teema autorile.
>
> Tahaksin sind hoia
> tada. Kui igaühele õpetada vaimudega kontakti loom
> ist, võib lõppeda kurvalt. Näiteks kui inimene õpi
> b seansis vaimudega vestlemise ära ja ta läheb koj
> u. Ning hakkab kodus uuesti proovima kontakti loom
> ist vaimuga. Siis võib inimene hätta jääda.
>

> > Küsimused Charoite`le.
>
> Mismoodi inimesed
> kaitsevad ennast kurjade vaimude eest?
>
> Mis
> moodi saab vahet teha, et vestluses on heatahtlik
>
> või pahatahtlik vaim?
>
> Kuna olen ka meed
> ium. Sellepärast tunnengi huvi.

Enne seanssi mulle aitavad palvetused Allan Kardecí raamatusest. Veel mantrad Ganesh'ile. Vahet on raske teha kuid kui Vaim räägib halb asju ja paha sõnad siis saan aru et see on pahatahtlik või vaim-naljatik, valelik vaim. Muidugi kergelt ei usu Vaimudele. Alan Kardec'ís "Meediumide raamatus" o kirjutatud natuke kuidas vahet teha. Kaitsemiseks kõigile soovitan palvetada. Ükskõik kellele, ma kasutan nii ristiusu palved kui ka India mantra.

?? 23. märts 2014, kl 22.32
hinduism ja kristlus segamini? sellisest pudrust ei tule midagi head.

Põhjalane 23. märts 2014, kl 23.28
Kas sellistel seanssidel on võimalik võtta ühendust Põhja vaimudega, nagu Odin, teised viikingite jumalad, haldjad? Kas keltide vaimud vastavad samuti?

Charoite 23. märts 2014, kl 23.54
?? Kirjutas:
> hinduism ja kristlus segamini? sellisest pudrust e
> i tule midagi head.

India Jumalused ja teiste religiooni pühetsetud on Puhtad Vaimud või inglid kes aitavad Jumala. Jumal(Absoluut) on ainult üks, aga Temal on abistajad nagu pahtad vaimud ehk inglid. Nad on igas religioonis.

Charoite 23. märts 2014, kl 23.56
Põhjalane Kirjutas:
> Kas sellistel seanssidel on võimalik võtta ühendus
> t Põhja vaimudega, nagu Odin, teised viikingite ju
> malad, haldjad? Kas keltide vaimud vastavad samuti
> ?

Vott kahjuks ma ei tea, ei proovinud. Aga arvan et võiks, miks mitte.

Põhjalane 24. märts 2014, kl 00.14
Alar, kirjuta mulle
rasmus.rasmusson.001@mail.ee
ja ajame juttu.
Mul on ehk küsimusi asja kohta.

;) 24. märts 2014, kl 08.28
Charoite Kirjutas:
-----------------------------------------------------

> India Jumalused ja teiste religiooni püh
> etsetud on Puhtad Vaimud või inglid kes aitavad Ju
> mala. Jumal(Absoluut) on ainult üks, aga Temal on
> abistajad nagu pahtad vaimud ehk inglid. Nad on ig
> as religioonis.

Äsja just lõpetasin ühe raamatu lugemise, kus autor on endine hindust joogi, mediteerinud ja mantranud juba 5 aasta vanuselt, tema isa, samuti pärimusliini pidi tugev joogi otsustas peale tema sündi ollagi pidevas samadhis, lausa 8 aastat järjest, rääkimata temaga sõnagi, surigi nagu elutu puupakk. Tema vanaisa oli samuti perekonnaliini pidi tugev joogi ja mediteerija, ohverdas oma esimese lapse "puhtale vaimule" Lakshmile, sai vastutasuks tohutu varanduse, kuid andis oma hinge selle eest. Sugulased teenisid samuti neid "puhtaid vaime-ebajumalaid" ja.... majas kummitas neil igal pool. Kõik see kadus, kui autor sai aru, millised need "puhtad vaimud" tegelikult olid. Nüüd siis keegi Olga arvab, et ta on võimekam tugevatest pärimusliinidest pärit joogidest ja needsamad "puhtad vaimud" teevad talle erandi.

simsalabim 24. märts 2014, kl 08.37
Kas pärnus keegi ei toimeta samalaadseid seansse?
Oleksin väga huvitatud.
Kunagi sai nooremana taldrikut keerutatud, ning keegi meiega suhtles.
Saatsime ka alati korralikult vaimu àra. Praeguseks pole enam julenud oma elutoas sellised asju korraldada.Eks ma pereinimene ka. Kuid inglite ja oma vanaemaga sooviks suhelda küll.

yhetk 24. märts 2014, kl 09.45
Inimesed, õppige esmalt suhtlema inimestega ja suhelge omavahel..

Charoite 24. märts 2014, kl 11.14
;) Kirjutas:
> Charoite Kirjutas:
> ----------------------------
> -------------------------
>
> > India Jumaluse
> d ja teiste religiooni püh
> > etsetud on Puhtad
> Vaimud või inglid kes aitavad Ju
> > mala. Jumal(
> Absoluut) on ainult üks, aga Temal on
> > abista
> jad nagu pahtad vaimud ehk inglid. Nad on ig
> >
> as religioonis.
>
>
> Äsja just lõpetasin ühe
> raamatu lugemise, kus autor on endine hindust jo
> ogi, mediteerinud ja mantranud juba 5 aasta van
> uselt, tema isa, samuti pärimusliini pidi tugev jo
> ogi otsustas peale tema sündi ollagi pidevas sama
> dhis, lausa 8 aastat järjest, rääkimata temaga
> sõnagi, surigi nagu elutu puupakk. Tema vanaisa
> oli samuti perekonnaliini pidi tugev joogi ja m
> editeerija, ohverdas oma esimese lapse "puhtale va
> imule" Lakshmile, sai vastutasuks tohutu varanduse
> , kuid andis oma hinge selle eest. Sugulased teeni
> sid samuti neid "puhtaid vaime-ebajumalaid" ja...
> . majas kummitas neil igal pool. Kõik see kadus, k
> ui autor sai aru, millised need "õvaimud" te
> gelikult olid. Nüüd siis keegi Olga arvab, et ta o
> n võimekam tugevatest pärimusliinidest pärit joogi
> dest ja needsamad "puhtad vaimud" teevad talle er
> andi.

Ganesha tõesti aitab mind. Ma ei arva et ma olen võimekam tugevatest pärimusliinidest pärit joogi
dest :) Arvat et Ganesha aitab kõiki inimesi! Alustasin mediteerima pärast üht uni kus Ganesha ütles mulle et ma pean paluma abi ja pöörduma Temale. Isegi mitte midagi Temast varem ei teadnud. Kõik inimesed on erinevad,palvetamie on tähtis, aga kellele palvetama erinevust ei ole , sellepärast et on väga palju Jumala abistajaid, palju inglite nimesid tundmatu.

olgale 24. märts 2014, kl 20.30
kui teadmine ei tule sinust endast, vaid sulle meelepärasest lektüürist, ei ole sa suurem asi meedium. absoluutselt.
kuidas sa ei adu, et teiseste sfääride "nuusutamine" ei käi ilmalike raamatulausete abil.

Põhjalane 25. märts 2014, kl 02.15
Kadunud nägija Kalmar Kalam ütles, et vaimud saavad valetada sama lihtsalt, kui inimesed. "Vaimud ei saa valetada või et nad peavad teatud mantra ütlemise peale tõde rääkima" - see on bluff.

Olga, kuidas sa tead, et see oli just Ganesha?

;) 25. märts 2014, kl 08.34
Charoite Kirjutas:
-----------------------------------------------------

> Ganesha tõesti aitab mind. Ma ei arva et ma olen võimekam tugevatest pärimusliinidest pärit joogi
dest :) ARVAN ET GANESHA AITAB KÕIKI INIMESI! (????) Alustasin mediteerima pärast üht uni kus Ganesha ütles mulle et ma pean paluma abi ja pöörduma Temale. Isegi mitte midagi Temast varem ei teadnud. Kõik inimesed on erinevad,palvetamie on tähtis, aga kellele palvetama erinevust ei ole , sellepärast et on väga palju Jumala abistajaid, palju inglite nimesid tundmatu.

Kui need Ganeshad, Vishnud, Krishnad, Shivad jms. ja muud jumalused aitaksid kõiki inimesi, siis oleks India juba õitsev paradiisiaed, mitte arengumaa. Ma usun raamatu autorit siiski rohkem, seda enam et ta on ise oma rahva keskel elanud, teadis oma rahva pühakirju ja usutalitusi, mediteerimis, joogamisi, jumalusi jne. Vaatamata sellele, et kõik astroloogid, selgeltnägijad, kaardipanijad, posijad, vaimudega rääkijad, jms ennustasid talle suurt tulevikku joogina, siis need ennustused ei täitunud, sest ta sai aru, milles oli point. Ei tulnud keegi nendest "aitajatest" appi kui suur madu või narkomaan teda ründas. Kummaline küll, appi tuli hoopis keegi teine, keda ta viimases hädas hüüdis. Inimestele räägitakse meelitavalt ja uinutavalt magusaid asju, aga ei räägita medali teist poolt. See ju ei müü. Aga eks te ise tea, kuhu te oma pea pistate.

realist 25. märts 2014, kl 10.24
kutse põrgusse
nagu hullumajas vähe kundesid oleks
enda meelest oskate tagasi ka saata ja usute , et lähebki! naiivikud!
ja mida te selle suhtlemise ja etteteadmisega peale hakkate?
niimoodi teadmisi ei saada, hakake head tegema ja ärge minge üheski abivajajast mööda, loomast ka mitte, pikapeale pannakse teid tähele ja hakkate kuulma ja nägema
kuu kummardamine on pimedate esimene tunnus
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!