Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Müstika nurgake
palun ennustust

palun 08. juuni 2014, kl 00.16
To "palun" Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Sa jäta oma kontakt.

secondchance@hot.ee

to HUVITAV 08. juuni 2014, kl 11.33
HUIVTAV Kirjutas:
> Käisin näitusel kenad maalid. hind ikka 500 euri j
> a rohkem. Nad peaksid neid ikka tasuta jagama, nei
> l ju anne Jumala poolt antud. Ei keegi ei andnud t
> asuta.
> Öeldi, et Jumal on andnud ande, et selle
> ga leiba teenida.

Küsimus ei ole tasustamises.
Igastühest ei saa Picassot, kuid igastühest võib saada kaardimoor.
Ennustusi käivadki saamas rohkem need, kellel madalam haridustase.
Mida rohkem suudab inimene ise vastutada oma elu eest, seda vähem on talle neid ennustusi vaja.
Ennustajate külge klammerdujad on oma sisemuselt nõrgad inimesed.

töö 08. juuni 2014, kl 11.55
Huvitav et praegu üldse vestlus liinide peale suruti!
Algne teema oli üldse,et miks peaksid sensitiivid üldse mingit tasu saama,on nii?
Ei tasu teemat pöörata - ja kes teksti korralikult läbi ei loe,siis oleks parem seda teha ennem kui sõna võtyma hakata!
Ehk saad sa ka siis aru,et jutt poel sensitiivist kui ma KA ISE neid teenuseid kasutan.
Ei tasu kõike ära nullida,teiste ettevõtmisi ära rikkuda kui ise sellesse ei usu!
Tõmbaks ka näiteks su ettevõtmistele vee peale,öeldes et see on jama - meeldiks see sulle?
Ja kõik teavad et on nii halbu kui häid,valiku peab ika inimene ise tegema,aga olen enda kogemuste tõttu kindel,et see on üks TÄNUVÄÄRNE TÖÖ..ja ei sinul ega teistel nahhaalidel ei ole õigust eeldada,et inimene oma vabast ajast hakkab SINU ja heaolu jaoks TASUTA ressursse leidma,just sellepärast et SINA arvad et see pole mingi TÖÖ vaid lihtsalt niisama kohvi joomine!
Maa peale tagasi!
Pole pahatahtlik abivajajate suhtes aga sellised ----pritsijad hoidke seljuhul pigem oma arvamus endale!

Kena,mõistlikku ja harmoonilist pühapäeva!

töö 08. juuni 2014, kl 12.05
Mis liinidesse puutub,siis tean,et inimesed pöörduvad telefonitsi ja saavad sealt tuge.
Ning reaalselt käib aus kaardipanek ning ei saa öelda,et sealt mingeid kasulikke vihjeid ei tule.
Silmside ja füüsiline kohalolek on muidugi alati parem,kuid ei saa alaväärtustada ka saadavat abi läbi telefoni.
Olen seda uurinud ja nii mõndagi on seeläbi võimalik saavutada. Palju oleneb muidugi ka sellest kui oskuslik panija või mis valdkonnast iganes aitaja on,aga nagu aru sain siis mingi ´tulekahju´ikka kustutab.
Kui helistaja ise juba mingis mahategemis - või naljatamis meeleolus on,pole mõtet tõesti nii enda kui ka ennustaja aega raisata.
Inimene saab ikka abi sellest,millesse ta usub.

to töö 08. juuni 2014, kl 12.21
Tundub, et kommenteerija "töö" ei suutnud süveneda
07. juuni 2014, kl 12.30 kommentaari. Tavaliselt sellised ongi potentsiaalsed kliendid. Madal haridustase ja kitsuke mõtlemine.

töö 08. juuni 2014, kl 13.12
´Madala´hartidustaseme juures otsustasin kõik lühidalt ära seletada.
Kui süvenemisvõime seda ei võimalda,ei tasu koolilõputunnistustes sobrama hakata.

töö 08. juuni 2014, kl 13.14
Kui tavaliselt ja potensiaalsetest külastajatest teadlik oled,kahtlen sügavalt.
Selline tunne,et eelmine kommentaator on järsku oma nime muutnud:)

to töö 08. juuni 2014, kl 14.47
Võid ju tuua siia ükskõik milliseid vabandusi, maksta oma ennustajatele kas kinnisvara või vallasvaraga või hoopis SMS-laenuga, kuid fakt on juba iseenesest see, et siinses müstikafoorumis aktiviseeruvad iga kuu alguses (kui algavad palgapäevad) ennustajad ja nende „kliendid“. Kas selline „kosmiliste jõududega tegelev anne“ vajab tõesti nii suurt reklaami, et punnitatakse klientide saamiseks ennast lausa higiseks?

kassikakk 09. juuni 2014, kl 12.01
milleks teile kaardimoorid? Kaardid peegeldavad inimese alateadvust.Kui lasete endale kaarte panna, siis kaardid näitavad võimalusi, mis on sel hetkel teie enda alateadvuses. Kui muudate kurssi ja käitute teisiti, teie mõttemaailm muutub ja ka ennustus vastavalt sellele. See on sama hea kui osta lotopilet, võidan- ei võida....
Võin oma väidete tõestuseks tuua näite enda elust.Lasin kaarte panna võimalusele saada ühele töökohale. Oli suur soov seda endale saada.Kuid ei julenud esialgu cv-dki saata. Kaardid näitasid, et pole mingit suurt võimalust ja veel igasugu jama.
Läksin siiski koju ja võtsin südame rindu. Saatsin cv ära,kutsuti vestlusele ja ma siiski sain sellele tööle. Sest ma muutsin mõttemaailma. Ma ei süüdista ennustajat, ega pea teda seepärast soolapuhujaks. Ta luges kaartidelt minu alateadvuse hirme.
Internetis on üks väga tore leht, kus saate ise endale kaarte panna. Minul lähevad päris täppi. http://www.free-tarot-reading.net/free.php. Proovige seda, raha jääb tasku ja omal ka põnev :)

ooo 09. juuni 2014, kl 14.40
to töö Kirjutas:
------------------
/.../

> Samas ennustaja ise mattub negatiivsetesse energia
> voogudesse, mis saadakse klientide ennustustest j
> a mis varem või hiljem hakkab tema enda elus
domineerima.
----------------
Ja ikkagi kõigele vaatamata soovitakse vägagi ennustada. Ehk et RAHA on see, mis paneb seda kõike tegema...

töö 09. juuni 2014, kl 18.40
siin pole mingite vabandustega pistmist! Kui ise pimedalt oma arvamuses kinni oled,ole.
Asi oli ja on selles - keegi ei pea tööd tegema tasuta!
Ja sellele jään kindlaks.
Lihtsalt kahju on vaadata,teenust tahetakse,kuid maksta ei tahta!See kehtib iga ameti kohta,ning ennustamine ja sellesse pühendumine pole mingi erand.
Võid siin oma j´´ra jätkata ning vabandusi leida,enam sellise mõttetu dialoogi peale aega ei raiska. Soovib siiski,et sa siis ise kunagi kusagil külma ei saaks:)

Edukat nädalat.

Aktiviseerun 09. juuni 2014, kl 18.42
Jah olen ennustaja ja just ootan millal hakkavad inimestel palgapäevad. Haaa!!!! Kas see inimene on siin üldse adekvaatne:DD

m.o.t.t. 09. juuni 2014, kl 19.41
siinjuures sobiv koht Uriiniat tsiteerida:
<töö on töö on töö>

to aktiviseerunud, töö 09. juuni 2014, kl 19.46
Aktiviseerun Kirjutas:
> Jah olen ennustaja ja just ootan millal hakkavad i
> nimestel palgapäevad. Haaa!!!! Kas see inimene on
> siin üldse adekvaatne:DD

Töö Kirjutas:

-----------------------------------------------------
> Lihtsalt kahju on vaadata,teenust tahetakse,kuid maksta ei tahta!See kehtib iga ameti kohta,ning ennustamine ja sellesse pühendumine pole mingi erand.

Lihtsalt kahju on vaadata, kuidas te oma „tööga“ siin foorumis nii aktiviseerute. Üks rumal aktivist hakkab kuu alguses oma „reklaamiga“ pihta ja teine aktivist kiidab järgi. Lõpuks hädaldatakse, miks neile ei maksta.
Väga haledad põhjendused. Ju siis teie „anne“ ei ole seda väärt, et keegi tahaks teile maksta.

töö 09. juuni 2014, kl 21.13
Sul pole vist midagi teha,kui selgeltnägijate jms panuste ja sellest tulenevate tasude jms üle ilkuda.
Haiglane natuke.
Jään endale siiski kindlaks ja ilmselt pole ma üksi.
Ehk hangiksid ka endale hobi ja laseksid teistel elada.
Võid siin edasi lasta ja veel kusagilt mingist kusagilt punktist end jälle külge pookida,minu arvamus jääb:)
Või on tegemist autistiga - saagu nad terveks,kes ikka teksti mõttest aru ei saa ja mõttetult lahmib.
Aru ja mõistmist rohkem neile,kel seda vaja - teistele rahulikku õhtut:)
Aamen.

tasuta 09. juuni 2014, kl 21.59
laske k.ä.i.ä

http://w.w.w.armastusesaal.org/taro

"töö" 10. juuni 2014, kl 08.43
Need on "uusvaimsuse esindajad", hilise puberteediga noored, kes otsivad siit müstikanurgakesest omale "tööd", kiites ennast kui taevaliku anniga varustatud ja "täppi" panevat ennustajat. Kuna haridustase on neil ka nii nagu on, siis mujalt nad tööd ei leia. Inimesed on hakanud sellest aru saama ja paljudele nalja nabani.

to kassikakk 10. juuni 2014, kl 09.20
Palun õpeta, kuidas seda online lehte kasutada.
Kas peab end ära reg-ma?

"töö"-le 10. juuni 2014, kl 09.20
siinne muster on üsna selgepiiriliselt vaadeldav - on keegii, kellele on vaja "tööd" ja teenistust ja on need, kes seda kõike agressiivselt "ettelükata" üritavad nö. musta töö tegijad.
kahju, et minevikku on jäänud see aeg, kus siin foorumis toimus ka asjalikke arutelusid, mitte vaid kellegi reklaamimine, klientuuri otsimine, kellelegi ärategemine, ühe rahvuse ülistamine jne.
hetke olukord näitab kui sassis on kogu ühiskond ja kui sassi on inimesed end ise elanud.
ei maagia ega ennustamised pole enam need, mis kunagi varem, sest tegijate-tellijate motiivid on hoopis teised...

to lisan 11. juuni 2014, kl 21.30
...nimele lisan ,kes kirjutas siia
....Teate, on olemas ka sellised ennustajad, kelle jaoks pole mingist rahast kahju. Täpne ennustus, mis aitas elu planeerida ja ei pidanud asjata aega kaotama

palun kas võiksin saada selle ennustaja kontaktandmeid
:)tänades...R.

Viplala 11. juuni 2014, kl 22.34
Ei mõista, miks inimesed ei või oma raha kulutada sinna kuhu nad soovivad? Miks te ei ilgu kaupluses nende kallal, kes korvitäite viisi alkoholi kokku ostavad või siis stripibaarides ja ööklubides end rahast lagedaks teevad? Saage ometi aru, igaüks kulutab oma raha iseenda äranägemise järgi!

kassikakule :-) 14. juuni 2014, kl 16.42
.....milleks teile kaardimoorid? Kaardid peegeldavad inimese alateadvust.Kui lasete endale kaarte panna, siis kaardid näitavad võimalusi, mis on sel hetkel teie enda alateadvuses.

sa panid kirja minu mõtted...jutt õige
...aastaid tagasi lasin ennustada endale ,siis veel mingi aja möödudes ja nüüd hiljuti ...ükski ennustus täide ei läinud aga kuulata neid oli kena :-D minu enda mõtted ja soovid nagu oleksid kaardid välja öelnud...seega tulevikku me ei saa teada kuigi mõnikord tahaks ...lihtsalt kasvõi selleks et vigu mitte teha või neid korrata :-)

samas on kummaline ,et mõnedel taas täitub kõik mis öeldud tuleviku kohta...kas neil siis alateadvus vaikis? või ei mõelnud nad oma elu üle pidevalt,esitades küsimusi ja otsidea vastuseid...

mitte täitumise kohta on sõnad ...segasid kolmandad jõud

näitex kui minu poolt on kõik korras ja suhe toimiks ,siis tema poolt võivad segada suhet harjumused ,kombed ,sõbrad ,põhimõtted jne.
kena suve :-)

kassikakk 22. juuni 2014, kl 15.52
Polnud kaua foorumis käinud, nüüd alles nägin, et keegi oli minu pandud lingi kohta küsinud. Ei tea kas enam kasu, aga vastan ikka:)
Lähete lehele http://www.free-tarot-reading.net/
Seal on kasti, klõpsake "free online tarot reading", kerige ettetulev leht alla ja seal on variant, kas soovid end registreerida või mitte. Kui ei , vajutage ülemisele lingile "no registraton, just start the free reading". Siis mõelge mida teada soovite ja valige kaardil klõpsates 6 kaarti , seejärel vajutage alumist kastikest.
Head ennustamist :)

Huvitav tähelepanek 22. juuni 2014, kl 16.34
Pooled kommentaarid on kustutatud.
Just need, kus peeti "tööga" diskussiooni.
Praegu paistab küll, et "töö" on nagu mõni Uriinia patsient, kellel on komme iseendaga rääkida :)

huvi 27. oktoober 2014, kl 21.32
Kuidas pangast tagastamata laenu saaks?

soovitan! 08. aprill 2015, kl 13.07
Ma olen helistanud 9002424, olen väga rahul ennustaja Tiinaga. Ta paneb väga täppi ja annab ka feng shui nõuandeid.

turk 20. aprill 2015, kl 18.18
Kas mõne sellise kaardipanija numbrit ka teate, mis ei algaks 900? Ei tahaks tasulisele numbrile helistada. Oleksin väga tänulik
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!