9002424 Tiinat ei soovita absoluutselt!!! Kunagi paar aastat tagasi helistasin talle tihti ja siis oli ta meeldiv inimene ja noh ennustused tegelt nii ja naa. 50/50. Ekstra vaatasin alati, kas ikka on nii.
Aga nüüd olen sellele Tiinale 4 korda helistand ja mind ajab see inimene lihtsalt närvi. Esiteks see mida kaartidelt näeb, seda ütleb paari lausega, küsida juurde reeglina ta ei lase, hakkab kohe tulema närvilisel toonil mõistujutt, et mida ma torgin ja uurin. Peamiselt kuu
Engi vaid õindamist ja nõuandeid, mida iga inimene isegi teab. Aga lagi on ikka see, et ta alati ütleb, siis kui ma juurde tahan küsida või täpsustada..." Miks seda vaja teada on, kas Te elate kaartide järgi" jne jne...no hallo kosmos. Ise peab ennustusliini ja iga jumala kord ütleb, et miks mul midagi teada on vaja ja ega ma ei saa elada kaartide järgi.
Kusjuures ma pole ainus, kes sellest 9002424 Tiinast ära pöördunud on. Mul on 3 tuttavat, kes täpselt samamoodi ei helista tall enam, samadel põhjustel.
Imestama paneb see, et temal ju raha jookseb arvele..see oleks nagu tema huvides korralikult lahti rääkida jne, aga ei... Noh vahet pole, mina igaljuhul sellele naisle enam iialgi ei hlista enam, väga ebameeldivad kogemused!!