Tere päevast.
Kui teid huvitab, et kuidas minu seenesöömine kulgeb, siis peaksin vist vastu küsima, et kuidas teil unenäod kulgevad? Mõlemad ju samaväärsed asjad, või mis?
Annaksin meeleldi üldinfot seente osas, kuid mitte detailinfot ega nö süvainfot. Olen mõtisklenud, et miks ma ei raatsi anda nn süvainfot, et kas tõesti on tegu haige egoga jne. Vastuseks on, et on seletamatu tunne, et süvasaladusi lihtsalt ei tasu anda. Ju siis osati haige ego ja osati ka mingi aimdus. Üldinfot võin aga huvilistele muidugi jagada. Kordan, et miks mitte jagage siis unehobilised ka oma unehobi üldvihjeid.
Olen tarbinud mitmeid esoteerilisi drooge, ja minu valik jääb seente juurde, alatiseks, arvan et alatiseks. Kui teile kui esoteerika hobilisele tundub, et seened ja muu ei ole head vms, siis kinnitan et eksite. Need on teie hobi nurgakivid. Toon põhjenduseks näite oma kogemusest. Kui aastaid nn mediteerides ehk keskendudes saavutab isik vahel harva selle, et näeb üksikuid pildikesi suletud silmadega, vahel väga harva ka tekivad ka keskendumise ajal füüsilised vibratsioonid selgroo sihis, siis see on ka kõik, ja seda väga harva. Ma ise olen nn medides saanud vibratsiooni tunnet südame piirkonda väga harva, väga harva. Ah et teil ja buda munkadel kogu keha vibreeriv iga päev medides või? Ärge tehke nalja. Kui aga seeni süüa, siis on aga esohobiliste nn tshakrad kohe vibreerimas, otse südamest peakolu keskele välja. Ja need on täpselt samad vibratsioonid, mida mungakesed ja muud harjutavad aastakümneid joogade ja muul viisil, ja siis vahel harva neid kogevad. Ja kui räägime visuaalsetest piltidest, mida mediteerijad üliharva näevad, siis seentega lähevad needsamad pildid koheselt käima ja kui doos korralikum, siis mitte ainult pildid, vaid ka tehakse läbi nn surmaeelne teekond. Kui teid huvitab, mis on teie tegelik rahvus/identiteet, siis seentega saate surmaeelse kogemuse ja näete, et mis see on, kui näete nagu mina tunnelit nagu lääne ehk arenenud kultuurid, siis oled läänekas, mitte venelane, kui näete jõge, siis hiinlane, jne. Üldiselt pole tähtsust, kas näete tunnelit või jeesukest või muud, oluline on mõista, et see on seesama nägemus/kogemus, mida ka autoavarii tegelane haiglavoodis näeb. Tunneli lõpus pidavat nägema surmaeelsed inimesed mitmesuguseid esoteerilisi asju, sh sugulas-hingi, aga see kõik on individuaalne minu arvates, ja sealmaal pole enam tavaloogikaga ja tavaarusaamaga vaja asju seletada ega analüüsida- kuid ei maksa ka fantastikasse laskuda oma esohobiliste tõlgendustega. Kokkuvõttes on minu hinnang selline, et esohobiliste jaoks on seened nurgakiviks ja üldiselt on tegu surmaeelse kogemusega. Kuid mitte alati, edasijõudnud saavad ka muidu niisama vaimseid reise/arenguid teha, ja seda eriti just mõõdukate doosidega. Kui on mingigi nn esoteeriline pädevus, näiteks oma mõtteid peatada jms aju hallata, siis seened on kahtlemata katalüsaator ja abiks. Minu kogemuse järgi on seened aidanud üleüldist võimekust. Näiteks kui olen kogenud ülitugevaid süda-aju suunalisi vibratsioone, ehk teie hobi mõistes "tshakrate puhastamist", siis peale seda on tava/kaines olekus meditatsioonid palju tõhusamaks läinud, põhjendada võibki nii, et "kui oled (seente kaasabil) kogemuse saanud, siis hiljem on (tava olekus igapäevaselt) palju lihtsam kogetud korrata (ilma abivahendita/seenteta)".
Mina armastan väga seeni ja väga tõenäoselt jätkan nendega ense arendamist. Ma olen sellisel arengutasemel, et ma ei võta kinnisideid, ma lihtsalt annan hinnangu fraasiga "väga tõenäaoselt jätkan", kuid ma ei tee mingeid lootusi ega ootusi. Sest elu on areng ehk muutumine. Võimalik, et muudan seentehobi osas miskit, hetkel aga küll ei tunne et miski muutub ses asjus.
Nn valgustused tulevad küllalt sagedasti mu peakolu sisse viimasel ajal. Ja minu analüüsi järgi on see osaliselt kindlasti esoteeriliste seente abi. Raske on muidugi öelda, et mis täpsemalt elus asju tingib/tekitab. Näiteks kui sööte prae ära ja tervis läheb heaks, siis ka on raske öelda, et kas põhjuseks oli siis prae sees olev üks komponent vitamiin B või? Ma ei usu numbrisse üks ja see on minu praegu elufilosoofia olulisemaks nurgakiviks. Seejuures kui keegi esitab mingi filosoofia numbriga 1, siis ei ole tunnet, et suhtun sellesse kui piiratud ala-arenenud filosoofiasse, vaid võtan seda kui "jah, võimalik et 1, võimalik et 2, kindlasti mingi perspektiivi järgi saab vaadelda ka kui numbriga 1". Praktiliselt usun, et tõde on mitmetahuline ja sõne "mitme" ei tähenda arvu 1, kuid kindlasti saab vaadelda mingist silmapunktist ka kui arvuna 1. Võib-olla siis saaks väljendada teie emakeeles sellist maailmasuhtumist kui "rõõmsameelne purjus pohhuist", kes siis ei ärritu elu üle, kuid sisemas usub oma elufilosoofiat ja selle nurgakiviks on, et "maailma ei saa seletada arvuga 1, kuid pole ka vale kui keegi seletab selel numbri abil".
Väikevalgustus oli hiljuti, kuid suurvalgustuse sain augusti lõpus. Sedalaadi nn valgustused on huvitavad muidugi, sest eks nad muudavad mingit suhtumist ja sellejuures ka elukvaliteet muutub, et ei stressita niipalju ja muud.
Seentehobi juures tuleb ka vaeva näha, et päris nii see pole, et söön imetableti alla ja saan imeliseks. Sama on ju ka nn kirgaste unenägude hobilistega, et niisama und näha vahel ei pruugi anda piisavat pauku peakolule. Tuleb ikka rohkem harjutada ja peensusi omandada.
Paraku ei ole ma teie rahvuse puhul näinud ei seente ega unenägude alast materjali. Seega, head pioneerid, valgustage oma kaasmaalasi. Mina võin üldinfot jagada nagu praegu tegin seente osas. Kordan, et tegu on teie hobi nurgakiviga. Kui te olete selle väite vastu, siis arutleme, et miks te oelte teisel arvamusel.
Head arutlust.