Tere jälle.
Ei ole saanud pikalt teile siin vaimuvalgust jagada, sest nad panid mu järelemõtlemise tuppa kinni ja unustasid sinna. Isegi käimlasse ei saanud.
Tegemist oli otsitud põhjusega, et ma seentejoovastuses hakkasin enda homoerootilisi pilte levitama. Kinnitan, et see on labane vale.
Ma avasin lihtsalt hulgi tšakraid ja ma ravin teid rääkimisõpetuse abil.
Sest õpetamise/ravimise juures on vägi siiski selles, et me laseme patsiendil ise avastada. Nagu koolijunsu puhul- me ei ütle talle, kuidas on lahendus, vaid laseme tal see ise avastada ja see jääb talle palju kauemaks meelde ja arendab teda vaimselt palju tugevamalt. Seega, olge ettevaatlikud kui õpetate või üldse selgitate.
Tulles tagasi arenenud kultuuride juurde, siis tutvustaksin arenenud kultuuri eriharu Skandinaavia filmi esmalt. Teie rahvus on naljakalt naiivne, et tahab end sageli Põhjamaade hulka arvata.Jah, mõned õudusvilmid on nii kohutavad, et und ei tule- aga siis räägimegi üheskoos, et mis on uni ja mis on hirm, ja millal ajaloos esmalt hakati muinasjutte kirjutama; teeme lühilausena: õpime rääkima. Näiteks siis te lakute konni seal eestimaal eksole, mis siis on kõige vanem asi, mida te seepeale näete? Kas arvelaudu näete või? Need on küllalt vanad asjad tõesti, aga tõenäoliselt te olete neid elus oma silmaga reaalselt muuseumis enne näinud. Aga, ega teie keeles ongi keerulisi sõnu. Näiteks, paljud teist pole kuulnudki oma keeles sõna "mütseel". Minu jaoks on see igapäevane sõna, mis on enamikes keeltes ühesugune, ka minu emakeeles. Ja kui te nüüd näete sedalaadi igivana asja oma silmis täiesti reaalsena mitme nurga alt, ja see pole siiski päris sarnane kusagil raamatus skitseeritule, siis see oleks küll küllalt vana asi ju. Kui te soovite õppida rääkima, või on mingi muu arengu soov, näiteks esoteerika hobi, siis rääkimise võimega saate kindlasti edasi oma arengus.
Kui soovite, siis praegu on oravad viimast aega liikvel ja sel vältel ka ravin meeleldi teid ja teie rahvust. Nad ütleksid, et sa ajad valet asja. Seega oled vähemuses, kuid äkki on väike tõenäosus, et oled pioneer ja tutvustad mingit uut tõde? Sel juhul võiksid proovida rääkida. Räägi ,et mis on stabiilne, stabiliseerimine? Kas see on vaikimine nagu parasiidid teevad stabiilselt loomorganismi sooles? Kui jah, siis on raske mõista, miks soovitad seda. Sellise liiga täpse metoodika tulemus on läbikukkumine, kuna te ei mäleta ju koolis õpitust midagi. See on fakt.
Head rääkimist.