Dr. Aibalit Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Sinu rahvuse madal EQ ja I
> Q
Esmalt kordan küsimust, et nimeta mu rahvus kui seda tead.
Kui sa ei vasta küsimusele, siis sa ei tea seda rahvust.
Kuidas hindad selliseid inimesi, kes ei teagi millest räägivad?
Mina tean küll sinu rahvust ja vastan kõigele ammendavalt.
>
> Vasta järgmistele küsimustele:
>
> Kas a
> lkohol aitab viia mõtteid oma muredest eemale?
>
Jah, alkohol nö eemaldab, kaugendab, viib eemale muredest ja muust. Aga kangemad ained lähendavad, näitavad muresid lähedalt jne. Kas see vastus ammendab?
> Kas võib olla, et oled veel joovastavate ainete lõ
> ksus (kanep, amfetamiin vms.)?
Kõik võib olla, aga kuidas seda tõestada? Mina tean, et ei ole sõltuvuses ja ma ei kasutagi neid aineid mida kirjeldasin, ma söön ainult seeni. Kui sul on vastupidine uskumus, siis on sul vaja seda kuidagi tõendada, minul aga pole vaja tõendada. Seega, head tõendamist.
> Kas erutus puuvi
> ljade vastu on kuidagi seotud su ema rindadega?
>
Mul ei ole erutust puuviljade suhtes. Kuyi olen maininud puuvilju, või lennukeid, siis see ei tähenda, et need oleks tabuteemad, ega ka tähenda, et olen kamikaaze lendur. Tõenäoliselt olid mingid kavatsused kui mainisin puuvilju ja lennukeid, eks minge uurige, kus mainisin ja uurige kavatsusi. Kui teil on uskumus, et kindlasti oli mu eesmärgiks majatornide vastu lennata jms, siis on vaja kuidagi tõendada seda uskumust. Väga raske on tõestada, et mis võiks olla teise inimese eesmärgiks, või mis mõtted tal hetkel peas on.
Küsin, et kas said ammendavad vastused? Kui jah, siis miks sa ise ei vasta?
Ma olen alati vastanud kõigele ammendavalt ja arvan, et see on kasulikum kui vaikimine või jonniküsimuste küsimine.
Kokkuvõttes annad mõista, et ma olen pähh. Aga see on nagu grammatika ja teksti laiuse teema, et me siinsed oleme üle arenenud sellest tasemest. Me ei näe mõtet nimetada teisi pähhiks. Seda teevad algklassi lapsed. Meie tasemeks on siin kuskil põhikooli tase, seda siis euroopa arenguskaala järgi. Sa ei mahu skaalasse, aga meil ei ole ka soovi sulle seda algharidust anda.