Müstika nurgake
mida teha kui elu on täielik õudus unenägu?

Loogiline onu 06. oktoober 2019, kl 15.21
„Igavese nooruse“ eliksiiri tutvustas onu Pähhile hea sõber Einar Tederast, üks Chaga eliksiiri retsepti väljatöötajatest.
„Musta pähhiku väest olin teadlik juba varem, sest seda on kasutatud rahvameditsiinis nii Venemaal kui Hiinas aastasadu tõhusa immuunsüsteemi parandajana. Must pähhik sisaldab erakordselt suuri koguseid superoksüdismutaasi (SOD) Sooda Nikka Company™, mis on üks võimsamaid antioksüdante organismis, B-grupi vitamiine ja limpompotsütaane. Apteegist oli võimalik osta kasekäsna, aga selle ise allakugistamine on väga ajakulukas ja väljutatav tulemus mitte väga meeldiv.
Kui proovisin Elemental Elixiri esimest korda, sain aru, et see on see, mida olen vajanud. Väike võlu-shot hommikul, päeval ja õhtul, mis paneb vere käima ja silmad särama,“ jutustab onu Pähh ning tema imeline väljanägemine räägib iseenda eest.
Imelise Elemental Elixiri tarbimine on minu ees avanud uued horisondid, rõhutab onu Pähh.
Näiteks esimesena Suure Võidu kolhoosist on ta loovutanud oma majapidamise ainsa kirve sootuks heategevateks eesmärkideks.
Noh, mis ma selle nüri kökatsiga ikka jändan, kui lähemas ümbruses pole kellelgi käia ja ise ka nii peent tööd ei mõista, muigab vanem härrasmees ja kuukab järjekordse sõõmu värskendavat odekolonni.
Aga nüüd on sootuks teised ajad, Elemental Elixiri pruukinuna lõhun ma puid käsitsi, ja mul on suur plaan viia oma elamine kliimasooneutraalsele tasemele, rõhutab onu Pähh meie vestluse lõpetuseks.

Head arutelu

Eliksiiri Miiri 06. oktoober 2019, kl 15.50
Nagu eelmine nii üldse räägite sageli, et keegi tutvustas teile eliksit või õpetas ja andis muud.
Seega on seisukoht, et areng toimub läbi gurude, kes siis tutvustavad, annavad, pühitsevad ja nii edasi. Kui te usute, et gurusid on vaja ja muudmoodi ei saa, siis edu teile nende leidmises. Leidke, kes õpetavad ja tutvustavad. Mina pole küll näinud, et keegi õpetaks midagi. Võtame kasvõi teie kooli- seal õpetati, et metsas tohib korjata ainult õigeid seeni. Aga reaalsus on ju vastupidine- te matkate ju looduses, et korjata just neid seeni, mida koolis keelati ja ignoreeriti teisi, lisaks kasvatate kodus neidsamu seeni- seega pole ju koolis midagi tarka ja fakt on see, et te ei mäleta seal õpitust midagi. Sama on reisimisega, et popp on minna päikesemaale ja vees sulistada ja mõelda, et nüüd äkki see reisimine avardab miskit silmaringi või õpetab eliksiiri tegema nagu siin teemaks on; või õpetab religioone äkki? Naljatilgad. Teie rahvuse seas on levinud ütlus: mats jääb ikka matsiks ja sea ette pärlite ladumine ei valgusta teda. Sama on ju reisimisega, kas olete näinud, et see on midagi arendanud? Ei ole, ikka ju samasugune võhiklikkus ja vene kultuur edasi. Küsi venelaselt, mida ta teab esoteerilistest seentest või religioonidest- midagi ei tea.

Seetõttu ärge mõelge muinasjutulisi naiivseid mõtteid nagu, et "võlur Vanja õpetas Fomaa'le eliksiiri kunsti".

Reisimise ajal ollakse pimedad: nähakse, et osadel maakera piirkondadel on valged hambad erinevalt teist, aga ei osata ei seda seletada ja paljudel isegi jääb see üldse märkamata. Tervist saab mõneti mõjutada küll mõne toiduga, aga üldiselt ei saa. Seetõttu ka unustage ära igasugu toidu mõtted.

Mõelge ikka vaimsemaid mõtteid. Õppige rääkima, siis saate reisil olles ka natuke kasu.

Head rääkimist.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!