„Igavese nooruse“ eliksiiri tutvustas onu Pähhile hea sõber Einar Tederast, üks Chaga eliksiiri retsepti väljatöötajatest.
„Musta pähhiku väest olin teadlik juba varem, sest seda on kasutatud rahvameditsiinis nii Venemaal kui Hiinas aastasadu tõhusa immuunsüsteemi parandajana. Must pähhik sisaldab erakordselt suuri koguseid superoksüdismutaasi (SOD) Sooda Nikka Company™, mis on üks võimsamaid antioksüdante organismis, B-grupi vitamiine ja limpompotsütaane. Apteegist oli võimalik osta kasekäsna, aga selle ise allakugistamine on väga ajakulukas ja väljutatav tulemus mitte väga meeldiv.
Kui proovisin Elemental Elixiri esimest korda, sain aru, et see on see, mida olen vajanud. Väike võlu-shot hommikul, päeval ja õhtul, mis paneb vere käima ja silmad särama,“ jutustab onu Pähh ning tema imeline väljanägemine räägib iseenda eest.
Imelise Elemental Elixiri tarbimine on minu ees avanud uued horisondid, rõhutab onu Pähh.
Näiteks esimesena Suure Võidu kolhoosist on ta loovutanud oma majapidamise ainsa kirve sootuks heategevateks eesmärkideks.
Noh, mis ma selle nüri kökatsiga ikka jändan, kui lähemas ümbruses pole kellelgi käia ja ise ka nii peent tööd ei mõista, muigab vanem härrasmees ja kuukab järjekordse sõõmu värskendavat odekolonni.
Aga nüüd on sootuks teised ajad, Elemental Elixiri pruukinuna lõhun ma puid käsitsi, ja mul on suur plaan viia oma elamine kliimasooneutraalsele tasemele, rõhutab onu Pähh meie vestluse lõpetuseks.
Head arutelu