Mis ma vahepeal teen? Värskendasin organeid ja luid võimlemisega. Sõin eggplanti sousti, et rõõmustada soolestikku.
Eile oli ärinõupidamine ja tegime plaanid tuleva suve festivali hooajaks.
Selletarbeks hetkel kasvab detsembriks 300 grammi tavalisi seeni ja 100 grammi kangeid seeni. Nendest siis võtame seemned/spoorid ja paljundame peetrinõudega märtsiks piisavalt stardimaterjali ja külvame.
Seejärel palvetame 2-3 kuud, et kõik kasvaks ilusti festivali hooajaks valmis (2 + 0.5 kg).
Kõik peale seemnete/spooride on olemas, seetõttu esimese faasina siis detsembriks tuleb saak seemneteks teha.
Kanasitt, vermikuliit ja kookoskarvad, 16G ja 18G süstlad, pulbrid (agar, soja peptood, kartuli maltoos, dekstroos, mesi), skalpellid, puuviljakuivati, püsiõhukamber, uus ameerikast tellitud 23L survekeetur ja muu pisi.
Vaja ainult loota, et õhus liiga palju paktereid ei oleks.
Töötan ise ülikoolis ja pisimüüke teen ise sealsetele haritlastele, suurmüügi eest vastutab aga äripartner.
Senini on kõik kliendid rahul, välja arvatud need, kes SSRI'sid tarbivad lisaks, neile ei mõju.
70% klientidest on arenemata kultuuridest ja nemad eelistavad nn tüüpilisi maagilisi seeni. Ülejäänud arenenud klutuurid aga pigem eelistavad täiesti sassi tõmmata, ja nende jaoks siis on valikus kanged seened.
Seekord kasutn ka paari uut meetodit kasvatamisel, seetõttu on huvitav, kuid ebaõnnestumise risk pisut kõrgem.
Uurisin, kas kliendid on siis ka jeesukesi ja muhameedikesi näinud jms, öeldi, et pole.
Enamus pidavat saame lihtsalt tüüpilisi visuaale, nagu nt näevad muusikakontserdil helilainete visuaalset lainetamist jms.
Mikrodoosimine on väheste stressihaigete puhul eelistatud populaarne meetod. Kuid neid kliente on vähe, seetõttu ei hakka ma nende jaoks tühikapsleid ja mikserit ostma.
Ise ma teen kübarate mikrodoseerimist, võtan silma järgi 0.4 grammi nii paar nädalat ja siis lõpetan tsükli paariks kuuks. Seda teen kuna mul tekib lihtsalt vahel ülejääke kaubast, mida ei raatsi minema visata.
Ülejäägid tekivad ikka, sest iga taim kasvab erineva kiirusega.
Hiljutised vaimsed praktikad on olnud peamiselt, et püüan ennustada, mida sekundi pärast vestluspartner ütleb.
Mõned kirkad unenäod on esinenud 1h enne ärkamist.
Katsetan erinevaid mõttelausumisi negatiivsete emotsioonide tekkimise hetkel. Näiteks hiljutine lambrifraas on olnud "siin ja praegu" juhul kui tunnen, et algab negatiivne emotsioon kui mõni tänaval otsa komberdab vms.
Sedalaadi lambrifraasid näivad toimivat paar nädalat, seejärel tuleb uus leida ja katsetada.
Aga peamiselt siis selline peakolu sees oelvate protsesside analüüs ja ohje.
Muud nagu ei meenugi.
Olen vaimselt valmis ka suurtdoosiks 5g. Eks see ole julgustükk nagu pitsi viina joomine. Esmamõte võib olla, et mis sest väiksest viinast siis alla kallata pole, oleme ju seda ennegi teind eksole.
Aga, kas meenutate, et enne pitsi sisse kallamist oli esindatud väike hirm või mis? Sedalaadi hirm on ka esimese herodoosiga. Ja erinevalt viinapitsikesest peab leidma selleks ajaks "lapsehoidja", kes siis jälgib,
et doositaja aju ei otsusta midagi eluohtlikku teha. Tavadoosid viviad hetkel nö tunneli keskpaika, seetõttu on vaja suurdoosi, et jõuda tunneli lõppu, mida siis nimetatakse rahvapäraselt ego surmaks.
Mine jaoks on see arendav ja huvitav, kuna psühhiaatria on minu hobi. Võimalik, et teen suurdoosi kevadel metsas, võimalik, et mujal, eks paista. Igatahes hirmu pole enam.
Sedalaadi mõtted ja toiemtused siis hetkel.
Head kaasamõtisklemist ja miks mitte proovige ka ise rääkida.